Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megnövesztitek a kisujj...

Megnövesztitek a kisujj körmét és nem vágjátok le hogy azzal könnyebben tudjad az orrod és a füledből a zsírt kiszedni?

Figyelt kérdés

Sok embernél láttam már egyik kisujjon direkt meghagyva a körmöt eléggé sárgás vastag szokott lenni az ilyen embereknek.Akikkel beszéltem ők felváltva szokták levágni egyik ujjon növesztik pár hónapig vagy levágják és utána a másik kisujjon növesztik.

A legpraktikusabb mert a kisujj vékony a körme kisebb mint a többi köröm ha hosszabbra meghagyjuk jól kitudjuk az orrban maradt dolgokat szedni meg a fülünkből is.

Neketk is megmarad mindig hossszabbra a köröm?

2020. okt. 6. 21:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Tejfölt joghurtot én is szoktam kinyitni a kisujj körmömmel.

meg néha ha elmegyünk beülni a haverokkal ha rámnéz egy lány a megnőtt körmös kisujjam odakoccantom párszor az üvegpohárhoz.

2020. okt. 6. 22:27
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Főnyeremény
2020. okt. 6. 22:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Miért fujjogtok ? Ti is csináljátok 😃
2020. okt. 7. 09:16
 14/15 A kérdező kommentje:

Így van.

Múltkor olyan szőke nőt láttam a pirosnál hogy percekig az orrát túrta majd azt nézte mit szedett ki belőle lazán lehúzta az ablakot és kipöckölte.

ha jól láttam nem csak én néztem ezt meg.

Hölgyeményünk apuci x5 telekjárójában állította be a rádióhullámokat az orrán keresztül.

2020. okt. 7. 09:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert a drogosok szokták megnöveszteni a kisujjkörmüket. Azzal veszik fel a port vagy valami ilyesmi. Nehogy összekeverjenek velük, vagy azt higgyék az vagy te is.
2020. okt. 7. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!