Megnövesztitek a kisujj körmét és nem vágjátok le hogy azzal könnyebben tudjad az orrod és a füledből a zsírt kiszedni?
Sok embernél láttam már egyik kisujjon direkt meghagyva a körmöt eléggé sárgás vastag szokott lenni az ilyen embereknek.Akikkel beszéltem ők felváltva szokták levágni egyik ujjon növesztik pár hónapig vagy levágják és utána a másik kisujjon növesztik.
A legpraktikusabb mert a kisujj vékony a körme kisebb mint a többi köröm ha hosszabbra meghagyjuk jól kitudjuk az orrban maradt dolgokat szedni meg a fülünkből is.
Neketk is megmarad mindig hossszabbra a köröm?
Tejfölt joghurtot én is szoktam kinyitni a kisujj körmömmel.
meg néha ha elmegyünk beülni a haverokkal ha rámnéz egy lány a megnőtt körmös kisujjam odakoccantom párszor az üvegpohárhoz.
Így van.
Múltkor olyan szőke nőt láttam a pirosnál hogy percekig az orrát túrta majd azt nézte mit szedett ki belőle lazán lehúzta az ablakot és kipöckölte.
ha jól láttam nem csak én néztem ezt meg.
Hölgyeményünk apuci x5 telekjárójában állította be a rádióhullámokat az orrán keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!