Miért látok sok háznál éjszaka is égő villányokat?
Figyelt kérdés
Pl egyik szomszédomnál is minden éjjel,ámióta az eszemet tudom,ég egy kint lámpa,a ház oldalánál,de sok helyen a bejárati ajtó előtt is.
Ilyen sok pénzük van áramra,vagy van más okuk is?
Gondolok itt pl spirituális dolgokra vagy egyéb?!
2022. ápr. 23. 22:50
11/15 anonim válasza:
Gondolni kellene a jövőre is, pazarlás van, ezért megfizetett. Egy háznál nem sok az 390, Ft. De ha több lakásban van,az pazarlás.Van olyan is, hogy fényszennyezés! Nálunk sajnos teljesen nappali fény van. Szemben egy nagy gyárat épitettek,beragyogja az egész udvarunkat házunkat.Ráadásul az egyik lámpája egy vihar után évforduló és pontosan a mi telkünket világítja be. Szarnak rá, már bocsánat.Trollkodok kíméljenek!
12/15 anonim válasza:
Én azért kapcsolom fel a lámpát, hogy a kotynyeles szomszédomat idegesítsem. Állítólag még kérdést is kiírt a gyakorira ebben a témában. :)
13/15 anonim válasza:
Este dolgozik, netezik, tanul, készül az éjszakai műszakra.
14/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ettől mêg nem vagyok kotnyeles, de ha te mondod, hàt biztos:))
2022. ápr. 24. 14:52
15/15 anonim válasza:
Napelemes ami így éjszaka ég
Mozgásérzékelős és a sünök, macskák, egerek miatt beindul nálunk is ilyen
Lakik a házban egy fiatal aki elment bulizni és az anyja úgy hagyta a villanyt hogy lásson amikor hazaér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!