Budapest Népliget éjszaka milyen a közbiztonság?
Figyelt kérdés
2021. aug. 12. 17:13
1/11 anonim válasza:
Kábult emberek fetrengenek a bokrokban. Bicajjal vállalható, de lassabb eszközzel nem.
2/11 anonim válasza:
Tele drogosok ,prostik es stricik.
Ingyen se koltozz oda.
3/11 A kérdező kommentje:
#2 Én nem írtam olyat, hogy oda kellen költöznöm. Kíváncsi voltam, mert a jövőben éjszaka kéne egyedül közlekednem ott.
2021. aug. 12. 18:04
4/11 anonim válasza:
A közelében élek több mint 30 éve, de sötétedés után max a kivilágított, aszfaltozott utakon járok.
6/11 anonim válasza:
1990-ben kaptam úgy ott pofont a troli megállóban, hogy rá sem néztem a pofozkodóra, - mégis futtában lenyomott nekem egy sallert. Néztem utána, mint majom a köszörűre, aztán ennyiben maradtunk. Volt részem más, erőszakos cselekményben is ott, de az csak egy "edzés" volt az előzőhöz képest. Homoszexuálisok, drogosok, kurvák, piás csavargók érzik ott jól magukat szürkület után. Persze a közbiztonságért felelős személyek erről egy gondolatot sem ismernek.
9/11 anonim válasza:
Semmilyen körülmények között ne mászkálj ott este! Nappal se merek bemenni csak akkor ha sokan vannak bent családosok meg kutyások. Csak akkor megyek be. Ne játssz az életeddel!
10/11 anonim válasza:
Azért a válaszok alapján érdekes dolgok kerülnek felszínre,
a mi kis "tökéletes" országunkról... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!