Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 10 emeletes tetején szabad...

10 emeletes tetején szabad napozni törvényileg?

Figyelt kérdés
Sajnos kénytelen vagyok bérházban lakni és arra gondoltam, hogy kint a tetőn szereznék egy kis színt a nyárra, mert tavaly se nagyon volt időm, alkalmam strandra, vízpartra menni. Ezért feljelenthetnek az itt lakó öregasszonyok?
2022. ápr. 19. 16:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
*jó szemmel néznék
2022. ápr. 19. 17:51
 12/15 anonim ***** válasza:
87%

11: pedig Bp-en teljesen szokásos kimenni egy parkba napozni... Senki nem ütközik meg rajta. Sőt, egy csomó helyen vannak direkt napozóágyak is. Margit-sziget, Moszkva-sétány, Kopaszi-gát, és még egy csomó helyen.

De én pl. már 20 évvel ezelőtt is simán kifeküldtem a Szt István parkban a fűre, mikor azon a tájékon laktam.

2022. ápr. 19. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem, ha szabadna rohadt sokan lennének a tetőn.

Legegyszerűbb lenne, csak felballagni aztán ott van telibe a nap.

De nem véletlen üres mindig.

2022. ápr. 19. 21:36
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szep csenben kimesz es elvagy ott. Senki ae veszi eszre.
2022. ápr. 20. 02:24
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

azért nem ártana tudni, milyen a tető állapota, szigetelése, van-e parapetfal, vagy egyéb korlát... Magyarul, van-e életveszély...

Ha fekete bitumenlemezzel van szigetelve, ott nem lesz nagy élmény nyáron vagy egyáltalán melegben fent lenni, mert alulról úgy sugározza a forróságot, hogy megsül a kérdező.

2022. ápr. 20. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!