Akik 4 vagy 8 éve el akart költözni gyerekkel külföldre a választások után, ti meg is tettétek? Hova?
Nem bántátok meg?
Egy másik kérdés ihlette, illetve minket is érint a kérdés családilag.
5 éve költöztem külföldre.
Nekem nagyon nehéz volt az eleje, de nagyon megérte. Persze jó néha Magyarországra látogatni, de különösebben nem hiányzik. Igazi multikulti országban élek, imádok más kulturális hátterű vagy etnikumú emberekkel beszélgetni és más perspektívákat megismerni és nagyon hálás vagyok ezért a tapasztalatért.
Egy pillanatra sem bántam meg. Beszélgetek otthon maradt rokonokkal, mondják mennyivel rosszabb most minden, de ők nem tudnak lépni sajnos.
Jó lenne hazamenni, de míg a tolvajék vannak porondon ez lehetetlen.
Az a baj, hogy áttették a kérdésedet másik kategóriába, úgyhogy pont a lényege sikkadt el (hogy gyerekkel költöznének).
Mi anno 3 és 5 évesekkel költöztünk, nagyon nehéz volt nekik. A nagy hónapokig tikkelt, a kicsi visszaesett a szobatisztaságban. Nagyon végig kell gondolni, mi az, ami miatt megéri ennek kitenni a gyerekeket, és az "utálom Orbánt" nem tartozik ezek közé.
Fiatalon, család nélkül, amikor csak magadért vagy felelős egészen más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!