Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban hogy tudnék hangosabb...

Panelban hogy tudnék hangosabb lenni?

Figyelt kérdés
nemrég költöztem egy panellakásba és másnap már feljött az alattam lévő vénasszony hogy túl hangosan járkálok (nap közben). Meg a fürdőkád is hangosan csobog. Én is hallom hogy a felettem lévők sétálnak, eszembe nem jutott volna ezért felmenni panaszkodni. 3 hete lakok itt, már partvissal felkopog fél óránként mikor itthon vagyok. Gondolom tűz ellen tűzzel kell küzdeni, megmutatnám neki mi az az igazi hangoskodás. A felettem lévőket nem akarom zavarni, olyan ötlet kell ami csak lentre hallatszódik.
2022. ápr. 11. 19:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
9-es, ez nagyon jó, felröhögtem hangosan. :D
2022. ápr. 11. 19:41
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
szerintem tök menő, ha valaki tud létrával járkálni, még a csajoknál is bevágódhat vele :D
2022. ápr. 11. 19:46
 13/20 A kérdező kommentje:
Apámnál van a régi stoplis cipőm azért átmegyek holnap
2022. ápr. 11. 21:31
 14/20 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem a cigók a legjobb ötlet.

De a létrás se rossz!

2022. ápr. 11. 21:51
 15/20 anonim ***** válasza:
33%
És nem tudnál simán csak normálisan halkan mozogni ?
2022. ápr. 12. 00:06
 16/20 anonim ***** válasza:
96%
Irodai szék. Gurulgass vele. Azt fogja hinni, bútorokat tologatsz :D
2022. ápr. 12. 02:06
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
15-ös, leírta, hogy semmit nem csinál, a nő szerint hangosan járkál, meg hangosan csobog a fürdőkád. Pontosan ilyen helyzetben vagyok én is, van egy lakásom kiadva, és mióta beköltöztek a bérlőim, zaklatja őket az alsó elmebeteg lakó, pontosan ilyen indokokkal, hogy hangosan járkálnak, ő hallja mikor megy a mosógép, vagy porszívóznak, és ott is felmerült ez a hangosan csobog a víz. Ugyanezt csinálja, állandóan felkopog nekik, mást már nem mer, az elején még feljárt ordítani, meg benyomta rájuk az ajtót.De feljelentették a rendőrségen, meg többször kihívták rá, volt hogy még a rendőrökkel is ordított. Próbált birtokvédelmet kérni az önkormányzatnál, de onnan is elhajtották, hogy megalapozatlan a kérelme, mivel a lakóim normál életvitelt folytatnak, és az ezzel járó zajt el kell viselnie, társasház lévén mindenki hallja a másikat. Az én lakóim mellett a házban az összes többi lakó tanúskodott a hatóságoknál, hogy semmilyen zajt nem csinálnak, ami zavaró lenne. Ennek fényében gondold át a hozzászólásodat. El sem tudod képzelni ezek szerint, hogy milyen beteg emberek vannak. Remélem sosem fogsz olyan helyre költözni, ahol lakik egy ilyen.
2022. ápr. 12. 05:59
 18/20 anonim ***** válasza:
74%
Nem biztos, hogy téged hall, panelban furán tudnak terjedni a hangok. Ha mégis, akkor inkább hangszigetelő megoldást keress, valami jó puha szőnyeg pl a szobákba. Nem érdemes fokozni a feszültséget.
2022. ápr. 12. 06:43
 19/20 anonim ***** válasza:

Amikor zajongtak a szomszédok, a malteros fanglit (lánykori nevén kőműves serpenyőt) néhányszor erőből oda-vissza húztam a radiátoron, hirtelen elnémult az egész ház.

Nem tudom miért, de nagyon megnyugtató csend lett. :D

2022. ápr. 18. 17:43
 20/20 anonim ***** válasza:
17: Tényleg tudni kéne, hogy pontosan milyen és mennyi zaj van. Hogy egésznap indokolatlanul dübörögve jár, zörög, vagy tényleg csak a ritka elkerülhetetlen zajok miatt balhézik ? Mert pár naponta néhány orányi mosás, porszivozás, egyébb takarítási, szerelési zaj az az elviselhető kategoriában van.
2022. ápr. 18. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!