Panelban hogy tudnék hangosabb lenni?
Múltkor kerestem valami ízléses ibizamixet,olyan kemény durrogós,ütemeset.
Volt mellé egy mélynyomó,meg kettő akkora hangfal hogy a kocsiból alig tudtam felhozni.megvártam a reggel 8at,majd ráadtam a decibelt és elindultam utána a haverokkal túrázni.
este értem haza,8kor, hallottam hogy még dübörög a techno, a szomszd meg sírva könyörgött hogy kapcsoljam már ki, mert nem bírja idegekkel.
Mondtam neki elnézést, de véletlen úgy maradt, mi meg elmentünk túrázni, most értem haza.
Azóta az egész házban kuss van, senki nem hangoskodik.
2-es ha itt laknál én kb fél óra után egy sthill fűrésszel egy lukat vágtam volna az ajtódra, majd azzal ami kiesett az ajtóból és betudtam menni, azzal vertem volna szét a hangfalakat,meg a mélynyomódat.Utána ha hazaértél, megkűdtem volna neked is, csak a béke kedvéért.
Jani bá
Megoldás: kérj meg pár cigót hogy csengessenek be a nénihez, mintha elrontották volna az ajtót és téged keresnének.
- Há csókolom a unokatásómat keresem a Kiss Pistát (neveddel behelyettesítendő) nám itt lákik eee?
Nemsokára elköltözik a öregasszony!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!