Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Panelban hogy tudnék hangosabb...

Panelban hogy tudnék hangosabb lenni?

Figyelt kérdés
nemrég költöztem egy panellakásba és másnap már feljött az alattam lévő vénasszony hogy túl hangosan járkálok (nap közben). Meg a fürdőkád is hangosan csobog. Én is hallom hogy a felettem lévők sétálnak, eszembe nem jutott volna ezért felmenni panaszkodni. 3 hete lakok itt, már partvissal felkopog fél óránként mikor itthon vagyok. Gondolom tűz ellen tűzzel kell küzdeni, megmutatnám neki mi az az igazi hangoskodás. A felettem lévőket nem akarom zavarni, olyan ötlet kell ami csak lentre hallatszódik.
2022. ápr. 11. 19:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
94%
Vegyél fapapucsot.
2022. ápr. 11. 19:24
 2/20 anonim ***** válasza:
80%

Múltkor kerestem valami ízléses ibizamixet,olyan kemény durrogós,ütemeset.

Volt mellé egy mélynyomó,meg kettő akkora hangfal hogy a kocsiból alig tudtam felhozni.megvártam a reggel 8at,majd ráadtam a decibelt és elindultam utána a haverokkal túrázni.

este értem haza,8kor, hallottam hogy még dübörög a techno, a szomszd meg sírva könyörgött hogy kapcsoljam már ki, mert nem bírja idegekkel.

Mondtam neki elnézést, de véletlen úgy maradt, mi meg elmentünk túrázni, most értem haza.

Azóta az egész házban kuss van, senki nem hangoskodik.

2022. ápr. 11. 19:25
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Ha lexarod megunja a kopogtatást.
2022. ápr. 11. 19:25
 4/20 anonim ***** válasza:
86%
Na ne, mikor költöztél be hozzánk? :D
2022. ápr. 11. 19:30
 5/20 anonim válasza:
96%
Tiniként amikor magassarkuban tancoltunk a parkettán a barátnőmmel az alsó szomszed 10 perc után fent volt az ajtónk előtt. Állítólag agyudorgesnek hatott.
2022. ápr. 11. 19:33
 6/20 anonim ***** válasza:
98%
Steppelj holland fapapucsban.
2022. ápr. 11. 19:34
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Balettozz malteres vödörrel a lábadon.
2022. ápr. 11. 19:36
 8/20 anonim ***** válasza:
21%

2-es ha itt laknál én kb fél óra után egy sthill fűrésszel egy lukat vágtam volna az ajtódra, majd azzal ami kiesett az ajtóból és betudtam menni, azzal vertem volna szét a hangfalakat,meg a mélynyomódat.Utána ha hazaértél, megkűdtem volna neked is, csak a béke kedvéért.

Jani bá

2022. ápr. 11. 19:39
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Járkálj körbe a szobában létrával. Ha már jól megy, akkor gyakorolj vele ugrásokat.
2022. ápr. 11. 19:39
 10/20 anonim ***** válasza:
90%

Megoldás: kérj meg pár cigót hogy csengessenek be a nénihez, mintha elrontották volna az ajtót és téged keresnének.

- Há csókolom a unokatásómat keresem a Kiss Pistát (neveddel behelyettesítendő) nám itt lákik eee?

Nemsokára elköltözik a öregasszony!

2022. ápr. 11. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!