Ha albérletbe vagyok befogadhatok magamhoz háborús menekülteket? Engedélyt kell kérni a főbérlőtől?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 17:37
11/38 anonim válasza:
De, nem a te lakásod, szóval igen.
12/38 A kérdező kommentje:
Jó akkor más kontójára csinálom és a qurva anyámat.
2022. ápr. 9. 18:53
14/38 A kérdező kommentje:
Köszi. Te egy remek ember vagy. Szebbé teszed a világot.
2022. ápr. 9. 18:56
15/38 anonim válasza:
Ha kapsz rá engedélyt, akkor természetesen nem a más kontojara teszed attól a pillanattol kezdve.
Viszont ha ilyen robbanekony természeted van, akkor nem hiszem, hogy jó ötlet magad mellé költöztetni idegen embereket... Ezen gondolkozz el. Mi lesz az első konfliktushelyzetben?
17/38 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy Te nem előre viszed a dolgokat. Direkt játszmázól. Nem tudom ez miért annyira jó, de valamiért egyesek imádják ezt csinálni.
2022. ápr. 9. 18:59
18/38 anonim válasza:
Én csak egyetértettem veled. A korábbit nem én írtam, hogy más kontójára csinálod.
19/38 A kérdező kommentje:
Nem is neked írtam
2022. ápr. 9. 19:00
20/38 A kérdező kommentje:
"Ne más kontójára legyél nagylelkű" Óriási tiszteletlenség így fogalmazni. Így elkezdeni egy beszélgetést. Kultúráltan is lehet hozzáállni a dolgokhoz.
2022. ápr. 9. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!