Malta vagy Anglia? Melyik lehet jobb egy esetleges kikoltozesnel?
A kovetkezo 4 evet itt toltom, mert tanulok meg, de ha megkezdi a kovetkezo ciklusat is a Fidesz akkor valoszinu nem maradok. De nem latok eselyt, hogy barki at tudna torni magat a propaganda aradaton, ugyhogy jobb elore tervezni.🙃
Mindket orszag mellett szivesen olvasnek erveket-ellenerveket. (Tudom Anglia a Brexit miatt neccesebb, de azert megoldhato)
Angollal sok helyre eltudsz meni dolgozni. Európán belül a Skandináv államok és Hollandia is jó lehetőségeket tud adni. De arra készülj fel, hogy ezeknél az országoknál előbb utóbb meg kell tanulnod az adott ország nyelvét ,mert egyébként nem fogsz egy bizonyos szint fölé jutni. Írország ami érdekes lehet még. Eléggé magasak a fizetések és angollal szintén lehet érvényesülni.
#11 Távol-Keletet felejtsd el. Sem a Japánok sem a Koreaiak nem a vendégszeretetükről híresek. Oda kell a legtöbb esetben a helyi nyelv. Vannak nemzetközi munkák de oda nem pályakezdőket keresnek. Ausztrália, Kanada meg Új-Zéland nagyon szuper helyek. Nekem Ausztrália egy nagy álom , hogy eljutni oda vagy ott élni. De nagyon nem egyszerű. Kanadában élnek rokonaim és ők mondják, hogy szinte lehetetlen kimenni. Nagyon nem egyszerű.
18.
A helyi nyelv ebbe 2 konkrét országba amit írtam már megvan :).
Illetve elég jól ismerem őket, tudom hogy a gaijin/wegukin sok helyen nem nagy barát, illetve az állampolgárságot sem úgy osztogatják mint máshol a kóstoló standos sajtot. De ahogy te is mondtad Kanadában sem fogják hozzád vágni a vízumot. Úgyhogy mivel szeretem ezeket a kultúrákat, a problémáik ellenére is, úgy érzem egy próbát legalább megér.
Ha meg tényleg nem leszek képes beilleszkedni, B tervnek ott van bármelyik másik hely amit említettem, vagy az egész világ :D Az angol és a német is jól megy, a norvégomnak/svédemnek mondjuk még bőven van mit fejlődnie.
De azért értékelem a jó tanácsot. ^^
20. Igen, azt hiszem nem is írtam.
Köszönöm ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!