Mit nem illik nappal csinálni egy lakásban?
Mindig családi házban éltünk, pár hete költöztünk lakásba a fővárosba.
Minden szomszéddal jó a viszony, kivétel az alattunk lévő.
4x hívott föl 2 hét alatt, hogy hangosak vagyunk.
Első nap este 9-kor, amikor beköltöztünk. Akkor szerintem tényleg hangosak voltunk, érthető okokból.
Aztán egyszer este 22-kor felhívott, hogy ne járkáljunk mert lehallatszik.
Ezután egyszer nappal, hogy zavarja a TV, húzzuk lejjebb a hangerőt, a gond ezzel az volt, hogy nincs TV-nk még, nem hitte el.
Ma vendégek jöttek, 14-kor felporszívóztam a nappalit, ami kb 5 perc volt. Jött is a hívás, hogy zavarja.
A minap az ő szintjén levő szomszéd este 11ig bömböltette a cigány zenét, az gondolom nem zavarta...
Szóval a kérdés, 22-8 közötti idősávot kivéve (ekkor alszunk), mikor tilos vagy legalábbis nem illik járkálni, takarítani vagy ha lesz TV-nk azt nézni a lakásban?
Ja és nem panel, 100 éves téglaépület, vastag falakkal.
"Ma vendégek jöttek, 14-kor felporszívóztam a nappalit, ami kb 5 perc volt. Jött is a hívás, hogy zavarja."
Téged is zavar a telefonálgatás!
Végy szőnyeget. Tedd alá. Megoldva. :)
Nekünk nincs irodai székünk.
#20 a rendőrök kikérdeztek, de messziről látszott, hogy a durva vádak alaptalanok, szóval azóta se láttuk őket.
No most itt volt az ablaknál 19 órakor, nézegetett befelé.
Kimentem, azt mondta látja hogy a gyerek a lakásban játszik, mire azt mondtam "ok kihozom a balkonra". Azt mondta lakásban nem szabad a gyereknek játszani, vigyem játszótérre mert följelent meg fenyegetőzött egy sort.
Próbáltam normálisan, hogy mondja meg melyik szobában fekszik a beteg anyja és akkor majd játszunk másikban, de hajthatatlan volt, hogy sehol nem játszhat a gyerek, mert hallja.
Végül mondtam neki ez esetben menjen a 3,14csába, és elköszönt egy "majd visszajövök"-el.
Legközelebb akkor tudod, mit várhatsz tőle. Ha zaklat nyugodtan fenyegesd meg rendőrségi feljelentéssel.
Autótok ha van olyan helyen parkoljátok ahol ráláttok, az ilyen képes kisstílű bosszúra.
Igen, kocsit őrzött parkolóban tartom. A motor áll az udvaron. :/
Én megértem, hogy őt zavarja a dübörgés, mert ápolási segélyen meg ilyeneken él, egész nap otthon van, tehát nappal sem lehet nyugodtan járkálni a szobákban, mert mindig hallja.
De azért mondtam is, hogy hajlandó vagyok kompromisszumra, mondja meg melyik szobában tölti a nap nagy részét és akkor játszunk másikban, nekem ennyit megérne a béke... De felesleges, már látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!