Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit nem illik nappal csinálni...

Mit nem illik nappal csinálni egy lakásban?

Figyelt kérdés

Mindig családi házban éltünk, pár hete költöztünk lakásba a fővárosba.

Minden szomszéddal jó a viszony, kivétel az alattunk lévő.

4x hívott föl 2 hét alatt, hogy hangosak vagyunk.

Első nap este 9-kor, amikor beköltöztünk. Akkor szerintem tényleg hangosak voltunk, érthető okokból.

Aztán egyszer este 22-kor felhívott, hogy ne járkáljunk mert lehallatszik.

Ezután egyszer nappal, hogy zavarja a TV, húzzuk lejjebb a hangerőt, a gond ezzel az volt, hogy nincs TV-nk még, nem hitte el.

Ma vendégek jöttek, 14-kor felporszívóztam a nappalit, ami kb 5 perc volt. Jött is a hívás, hogy zavarja.

A minap az ő szintjén levő szomszéd este 11ig bömböltette a cigány zenét, az gondolom nem zavarta...

Szóval a kérdés, 22-8 közötti idősávot kivéve (ekkor alszunk), mikor tilos vagy legalábbis nem illik járkálni, takarítani vagy ha lesz TV-nk azt nézni a lakásban?

Ja és nem panel, 100 éves téglaépület, vastag falakkal.

2022. ápr. 3. 19:05
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
98%
6# rakd félre azt a kaputelefont. Vendégre, futárra számítasz, postaláda van a leveleknek. Nekem 15+ éve mellé van rakva ahol lakom és még sosem hiányzott.
2022. ápr. 3. 19:30
 12/41 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem itt a szomszédotokkal van baj. Egyébként azt azért hozzátenném, hogy reggel 8-kor még nem illik befoglalni a liftet, amikor én költöztem, úgy intéztük, hogy a nagyobb pakolások később legyenek, hogy azzal se csesszünk ki, aki nem hajnalban indul dolgozni, egyetemre, főiskolára. Nekem pl. most van egy lábsérülésem, ami miatt nem tudok rendesen lépcsőzni, és múlt héten kifogtam egy ilyen pakolós brigádot, és bottal kellett lebicegnem a 9. emeletről, mert hosszan foglalták a liftet, én meg indultam volna munkába. Ha az egész házat érintő munka van, arról időben szólnak, kiplakátolják, és mindenki úgy tervez, de ha csak 1-1 költöző/felújító foglalja a liftet, arra nem lehet készülni.
2022. ápr. 3. 19:32
 13/41 anonim ***** válasza:
97%

Nálunk a kutyák ugattak, akkor is, amikor nem voltak ott a kutyák.

Tegyétek helyre minél előbb, mert nem lesz nyugtotok sose!

2022. ápr. 3. 19:32
 14/41 anonim ***** válasza:
33%

Egy uj simkartyat vegyel es soha tobbet ne add meg a szsmod egy szomszednak se!!

Minden belefwr,amit ti csinaltok!!

Az alattadleve elmebeteg kocsog. Csak szivat titeket!

2022. ápr. 3. 19:34
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nhalja hogy a fél kg macska szalad. A párom 140 öt nem hallja.
2022. ápr. 3. 19:34
 16/41 qkker1 ***** válasza:
100%

Minden házban van ilyen idióta sajnos.

Egyszer rám hívta a körzeti meghízottat, az alattam lakó, hogy egész éjszaka rohangáltak a gyerekeim, csak az volt a baj, hogy már egy hete üdülni voltak. Olyan is volt, hogy a rendőröket hívta ki,hogy éppen rommá verem a családot, ezzel meg az volt a baj, hogy Németországban voltam már vagy két hónapja!

2022. ápr. 3. 19:39
 17/41 anonim ***** válasza:
100%
Új lakók vagytok, nyilván ezért keménykedik csak. Amit leírtál az minden belefér a társasházi normákba.
2022. ápr. 3. 19:42
 18/41 anonim ***** válasza:
77%
A szomszéd egy törzskönyvezett barom, ez tény. De... mégis ki az, aki este kilenckor kezd el bepakolni a lakásba, berendezni mindent? Kissé összezavaró.
2022. ápr. 3. 19:48
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Hú megnyugtat, hogy másoknál is van ilyen, mert néhány hónapos hasonló panaszkodás után (járkálunk a lakásban, tologatjuk a bútorokat stb.) miránk is kihívták a rendőröket nagyon durva kitalált sztorival.
2022. ápr. 3. 20:15
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
19# mi lett az eset kimenetele?
2022. ápr. 3. 20:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!