Mit tennétek a helyébe egy kutya irányítsa az életem ?
Lakotarsammal élek, tudni kell hogy albérletbe vagyunk és van 1 szoba amibe én vagyok és azon túl van 1 nappali amin keresztül wcre lehet elmenni. És a lakotarsam nappaliba van. Van egy vizslája 1 éves aki eléggé neveletlen és elválasztási szorongása van..de ezt ő érte el nála mert nem nagyon lett egyedül hagyva sose..szülei alattunk élnek és mikor a lakotarsam dolgozott (én meg nem voltam itt) mindig le vitték a szülei..ami elég nagy baj mert nem szokja meg a kutya a magányt...sajnos enis részt veszek ebbe a mizériaban kénytelenul...a kutyájának nagyon hullik q szőre és mindenhol kutyaszor van,nem győzött porszívózni minden egyes nap,a kanapé is okadek akarxsak egy diszno ol..engem nagyon zavar ez. Ha egyedül maradok vele akkor kint vagyunk nappaliba akkoris a semmiből elkezd morogni me ugatni néha...nagyon elegem van belőle mert kiidegel és elveszi a teljes nyugalmam..ha haza jövök hosszú nap után van hogy valamit szét szedve találok. Nem akarok vele foglalkozni msr.. nem az én kutyám és nem akarom feldobni az életem miatta. Én próbáltam segíteni rajta de nem az én dolgom..Általában meló után edzeni megyek kb 2 órát töltök el edzoterembe. És a lakotarsam már le önzőzott h én ennyire le*zarom h a kutya egész nap 3gyedul van...nehogy már ő mondja meg nekem mikor hova mehetek nehogy már egy kutya aki nemis az enyém irányítsa az életem....mostanában azt csinálom ha elmegsek otthonról kb 2 órára akkor fürdőbe teszem mert addig se tud semmit szét szedni.. és nem ugat..tvt bekapcsolva hagyom így nem tudja h itthon vagyok e ..és eddig bevalt a módszer.. viszont a szülei megtudtak és azt mondták h szerintük ez allatkinzas...szerintem elég messze van tőle de m1 is... például takarítok rendet teszek a lakásba mielőtt élmények otthonról 2 órára kb és persze h nincs kedvem neki állni takarítani megint miatta....így johogy fürdőbe teszem van neki vize és étele is. Nincs időm mindig mindent elpakolni bizonyos helyekről h ne tegye tönkre...ti mit tennétek?mit mondanatok a lakotarsatokbak? Én már mondtam h nagyon vegye komolyan mert később nagyobb bajok is lesznek az 100%
Akárhogy nem akarom mindig rám hárul az összes kutya gondja..szerintem ez nem fer persze nekem kell levinni pisilni is stb..szívesen megteszem néha de ami sok az sok!
Én keresnék másik albérletet. Ez engem is kiidegelne. Szeretem a kutyákat, de nem másét akarom rendszeresen gondozni.
Másrészt fizikai fájdalom olvasni ezt a szöveget. Hihetetlen, hogy manapság alig képes valaki normálisan, érthetően írni ezernyi hiba nélkül.
"irányítsa"
Sírok.
Engem nem zavarna, de értem, hogy téged miért. Nem a te kutyád, nem tartozol érte felelőséggel, még csak találkoznotok sem kellene, nemhogy a gazdája helyett sétáltasd, gondozd.
Költözz el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!