Hozzánk dobálják a szomszéd leveleit, mert rosszul adja meg a címet, mit tegyek?
A és B vagyunk, de ő valamiért nem képes megadni sehol ,hogy ő a B épület, csak a számot... és úgy automatikusan ide dobják a leveleket, már a szolgáltatósokat is. A postás csak a címet nézi pedig kint a nevem is...
Kezdem unni hogy át kell járnom hozzá, főleg hogy én csak pár naponta nézem meg mert minden online megy.
Múltkor csak kivettem a pakkot és kulccsal bontottam őket mert siettem, elfelejtettem hogy lehet benne neki megint, az egyik persze az övé volt... Még én voltam a k.cs.g meg hogy nézhetném gyakrabban hogy ő időben megkapja...
5.ös, te fixen nem postás vagy :D, csak valami kötekedő.
1. a nevet nem nézitek - a lófszt nem!, egy társasházban pl -, csak a címet?
Hagyjuk már.
2. miért ne dobhatnám ki kispista nem nekem szóló levelét? :D Vagy akkor a te logikáddal nézve majd felhalmozok 2000 levelet, csak mert a postás egy leszrom kontár
11!
1. De, az vagyok. Bizony, csak a címet nézzük. Tudod miert? Mert lehet, hogy Kakukkfalva 13. címen 60 lakás van, abból 3nal Kovács János nevtqbla van kint a postaladan. De a Kovács János névre szóló levél lehet hogy a negyedik címre szól, ahol Szabo Julia van kiirva. Bonyolult, ugye?
2.Lexarom kontár az, aki nem képes normálisan cimezni. Kidobhatod a levelet. Remélem q tiédet is kidobjak. Épeszű embernek nem esik le az qranygyuru az újjarol attól, hogy rair egy plusz betűt a cím mellé és bedobjq q levelet az első utcai postaládába. Neked igen, akkor ne tedd.
13!
Nő vagyok. 😉 Lehet szemüveg kellene a kollégának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!