Hozzánk dobálják a szomszéd leveleit, mert rosszul adja meg a címet, mit tegyek?
A és B vagyunk, de ő valamiért nem képes megadni sehol ,hogy ő a B épület, csak a számot... és úgy automatikusan ide dobják a leveleket, már a szolgáltatósokat is. A postás csak a címet nézi pedig kint a nevem is...
Kezdem unni hogy át kell járnom hozzá, főleg hogy én csak pár naponta nézem meg mert minden online megy.
Múltkor csak kivettem a pakkot és kulccsal bontottam őket mert siettem, elfelejtettem hogy lehet benne neki megint, az egyik persze az övé volt... Még én voltam a k.cs.g meg hogy nézhetném gyakrabban hogy ő időben megkapja...
Finom megoldás: Írd ki a postaládádra, hogy Kis Pista leveleit ne dobják bele!
Durva megoldás: Következetesen kidobod a kukába a leveleit és letagadod, hogy láttad. Előbb utóbb csak leesik neki.
Én többnyire átdobom a szomszédnak,ha ilyen van,de azt nem tudom garantálni hogy időben.
Én is bontottam már ki az övét véletlenül.
Pont nem érdekelne mit gondol.
Ennyit megteszek hogy átdobom, aztán ennyi.
Ha havonta egyszer járnék oda,akkor egyszer.
Ha zavarna,akkor kiírnám a sajátomra,hogy xy postáját ne ide dobja.
1. Beszélnék a postással, hogy legyen szíves nézze meg mit hova dob.
2. Beszélnék a szomszéddal, hogy írja rá pontosan a címet.
Amúgy ha jóban vagyunk, akkor átvinném. De ha egyszer szólna be ilyet, hogy "nézhetném gyakrabban" akkor onnantól kérdés nélkül dobnám ki a leveleit.
Vagy ha nem akarok köcsög lenni, akkor csak kiteszem a postaládák tetejére, aztán onnantól nem az én problémám, jöjjön át érte.
Postás vagyok.
1.Nem nézhetjuk a nevet, csak a címet.
2. A másnak erkezo posta kidobasa, felbontasa, elolvasasa stb büntetendő.
Én felteszem a postaládák tetejére, ami nem nekem szól.
Ha kell neki elviszi, ha nem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!