Mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
Vidéken lakunk, a szomszédban lakik egy öreg pár. Kitalálták, hogy milyen jó lenne ha birkát tartanának, amivel nem lenne gond de... Pont úgy helyezték el őket hogy a velünk határos területen vannak. Ez kb egy éves történet. Eddig kb elviselhetőek voltak, de most már vannak kicsik is, azóta mintha megbolondultak volna, vagy enni nem kapnak, nem tudom, de van hogy 2 órán keresztül be nem áll a szájuk. És aki nem hallott életében birkát, az ne nyilatkozzon, mert nagyon hangosak! Konkrétan egy km-ről is lehet hallani őket, én meg állandó délutános vagyok, és 20km-re dolgozom, mire ágyba kerülök van vagy 2 óra. Így nem szeretnék fél 7kor már fel kelni, de mostanában többször előfordult, és elég! Hétvégén egy ablakot nem lehet kinyitni mert elviselhetetlenek ezek az állatok. Jeleztem a tulajoknak, de nem történt semmi változás. Bántani nem akarom az állatokat, csak valami megoldást, mert nem lehet miattuk nyugodtan pihenni, nekik meg gondolom teljesen mindegy mivel mind2 70körüli, gondolom alig hallanak. Valaki, ötlet?2022. márc. 16. 11:18
2/4 anonim válasza:
Birtokvédelmi eljárást indítanék, és írnék a nébihnek.
Nekem a nébih oldotta meg az ilyen problémát.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2022. márc. 16. 19:11
4/4 anonim válasza:
Hiába teszi át a birkákat a saját felére, akkor is hallani fogod őket.
De lehet, hogy a növendékeket leadja, s akkor minden jó lesz.
A birka bvzi, mert ha meglátja a gazdát, elkezd bégetni ok nélkül is.
Vidék, tehát gondolom falu.
Én is falun lakom, probléma volt 2 szomszéd között a sertéstartás.
Több tíz disznó volt, 20 méterre a háztól.
Kivonult a jegyző, polgármester. Megmondták, hogy ez falu, lehet menni a városba.
Szerintem igazuk volt. Akinek ez nem tetszik, költözzön városba.
Az állatartás hanggal és szaggal jár.
Régebben minden háznál volt állat, senkit nem zavart!
Franciaországban is hoztak egy a gazdákat védő törvényt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!