Mit tennétek ebben a helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy Rudolf nevű szomszédom aki állandóan átvágja a kutya gumit az én kertembe, az elején csak meglepődve figyeltem, hogy az én kis dolfikám mekkorákat adagol nem törődtem vele, de aztán egyik kint cigizésemnél megláttam mit csinál ez a fránya szomszéd.2022. márc. 15. 13:20
1/6 anonim válasza:
Először normális hangnemben jelezném neki, hogy a kutyája ürülékét legyen szíves ne az én portámra átdobálni, gyűjtse a saját telkén. Ha továbbra is csinálja vagy letagadja, akkor vennék egy kinti kamerát, hogy legyen bizonyítékom és legközelebb már a felvételekkel együtt mennék át hozzá és megmondanám neki, hogy ha tovább folytatja, akkor intézek neki egy kövér bírságot.
2/6 anonim válasza:
Ha a kérdés nem kamu, akkor talán elsősorban próbáld meg értelmes ember módjára kezelni a helyzetet, beszélj vele.
Ha ez nem használ, akkor te is b@szd át a kutyasz@rt az ő kertjébe :D
Ha a kérdés kamu, akkor el kell, hogy szomorítsalak, nem vagy valami kreatív, de azért látom benned a lehetőséget. Gyakorolj sokat.
3/6 A kérdező kommentje:
értem köszönömsz
2022. márc. 15. 13:39
4/6 anonim válasza:
Összegyűjtöd, beteszed a postaládájába!
5/6 anonim válasza:
Önkoriba is érdemes ezen esetekben szólni.
6/6 anonim válasza:
Először normális hangnemben kerdore vonod.
Ha nem hasznal, a szart a haz falara dobd, vagy az ajtora ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!