Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » 18 éves hajléktalan lány...

18 éves hajléktalan lány Budapesten mit csinálhat?

Figyelt kérdés
Egy közeli ismerősöm megkeresett, hogy nincs hol laknia, kitették az otthonból, ahol volt. Nincsenek rokonai, barátai. Szeretnék neki segíteni azzal, hogy kiveszek neki egy olcsó szobát és megpróbálok szerezni neki munkát valamelyik McDonald’s-ban, de azt nem tudom, hogy van-e még valamilyen szervezet, ahol segítséget kérhetek a számára. Tudnátok tanácsot adni?

2022. márc. 11. 20:37
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Vöröskereszt telefonálni nekik.
2022. márc. 11. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
79%
Talán kaphat 3 hónapnyi munkanélküli segélyt, mint pályakezdő bár ez korán sem biztos. Nekem járt volna, de annyi papírmunka meg jogi magyarázatok után inkább feladtam a próbálkozást.
 3/5 anonim ***** válasza:
78%
Miért tették ki? Azért mert zűrös, vagy azért mert nagykorú lett? Utóbbi esetben kapnak induló pénzt, tehát nem kell hajléktalannak lennie.
 4/5 anonim ***** válasza:
95%
Mindenesetre addig kellene elhelyezni őt és sínre tenni, amíg el nem kallódik, prostituálódik, drog,strici behálózza, stb.
2022. márc. 11. 20:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet pont azert tették ki mert mar drogos prosti lett
okt. 3. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!