Lehet hogy a füst miatt nem fogom tudni eladni a házamat?
Jönnek megnézni a házat. A gond az hogy rendszeresen büdös füst szag van az utcában, meg a város többi utcájában is. Szép a ház meg az udvar, de hiába ha kint meg fuldoklik az ember.
Szellőztetni a házat hajnali 3 óra körül szoktam rövid időre amikor nincs annyira büdös kint.
Szerintetek aggódjak azon hogy sikerül e eladni a házat?
Hazudsz. Meg se indoklod hogy miért.
Vidéken mindenütt ez van.
Fűteni kell, az drága, ezért részben szeméttel fűtenek, részben fával.
Mindkettő büdös egy nem korszerű, rossz fűtésmód esetén.
Szinte mindenki.
De nálam normális fűtés van.
Ebben a városban kevesen fűtenek normálisan. A legtöbben ezzel fűtenek: gumi, rongy, kezelt fa, műanyag.
Még csak nem is faluban hanem egy közepes méretű városban lakok. Fogalmam sincs hogy miért csinálják ezt az emberek.
Egyébként a házam nagyon szép kívül belül.
Ez a vidéki élet átka.
Lehet menni tanyára is, ott fűtés se nagyon lesz.
De én városban lakok.
Ezt találtam most neten:
"A levegő védelméről szóló 306/2010. (XII.23.) Korm. rendelet 9. számú melléklete értelmében 300.000 Ft összegű bírság megfizetésére köteles az, aki a jogszabály előírásait megszegve, háztartási tüzelőberendezésben éget el bármely, nem a kereskedelemben kapható tüzelőanyagot."
És ezt ki tartja be?
Az a gond, hogy ha itt mindenkit megbüntetnének, és utána az emberek abba is hagynák ezt, akkor kb. mindenki éhen halna, vagy megfagyna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!