Mit gondoltok, tudtok Őrmezőről? Milyen környék?
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy oda költöznék és érdekelne, hogy mennyire élhető az a környék? A közlekedéssel és egyéb szolgáltatásokkal nagyjából tisztában vagyok, az érdekelne inkább, hogy milyenek az emberek, mennyire nyugodt a környezet és az ehhez hasonló dolgok.2022. febr. 21. 14:23
11/22 anonim válasza:
10: Hol gondolod az Egér útnál azt a "lejjebb"-et...???
Ismerem a környéket, de hálistennek eléggé dakotamentes...
14/22 anonim válasza:
De az már nem Őrmező, hanem a Dobogó. :)))
15/22 anonim válasza:
Igen, már dobogóhoz tartozik, ès öt percre van gyalog őrmezőtől :)
16/22 anonim válasza:
De ott a Metrodom meg a másik lakópark most eléggé feldobja a környéket... A Mikesen, meg az Őrmezei úton...
17/22 anonim válasza:
Tudom, de attól mèg ott van tőlük nèhány percre az a kedves nèpsèg, akik nem kevès házat kifosztottak már kelenvölgyben...
18/22 anonim válasza:
17: bicajozni szoktam arra, de igazából nem figyeltem, hogy dakoták vannak... Kivéve a Kőérberki útnál, ott az autókereskedésnél lévő zsákutcában, ahol kínálgatják magukat a lányok... :)))
19/22 anonim válasza:
Mi itt lakunk már 3 éve, szeretjük nagyon, tényleg jó a közlekedés, viszont elég sűrű lett, egyre több az építkezés és ugye tervezik a volán pályaudvar áthelyezését is.
Amit nem szeretünk, az a boltok hiánya: a Spar valóban nagy és sok mindent kapni, de elég drága. Viszont Aldi itt van Gazdagréten, busz ott tesz le.
20/22 anonim válasza:
40 éve lakok itt, egyre rosszabb. Végül ideköltöztetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!