Mit gondoltok, tudtok Őrmezőről? Milyen környék?
Figyelt kérdés
Tervezem, hogy oda költöznék és érdekelne, hogy mennyire élhető az a környék? A közlekedéssel és egyéb szolgáltatásokkal nagyjából tisztában vagyok, az érdekelne inkább, hogy milyenek az emberek, mennyire nyugodt a környezet és az ehhez hasonló dolgok.2022. febr. 21. 14:23
1/22 anonim válasza:
Szerintem átlagos lakótelepi közönség. Szerencsére viszonylag kis lakótelep, és gyakorlatilag nincs "átmenő forgalom".
2/22 anonim válasza:
Nincs átmenő forgalom, leszámítva a Kelenvölgy felé menő buszokat, az Egér út felé menő autókat, és a karnyújtásnyira levő M1 M7 bevezető szakaszt, a másik oldalról a Déli vasutat, ahol az éjszaka komoly teherforgalom zajlik. Ha számít a csend és a jó levegő akkor ne!
3/22 anonim válasza:
2: én nem úgy gondoltam... Hanem pl. közbiztonság, "utazó" bűnözők... travellers, ha érted... :))))))
5/22 anonim válasza:
#2: ha meg nem menne busz, az lenne a kifogásod a ltp. ellen, hgoy sz.r a közlekedése... :))))
6/22 anonim válasza:
2
Környezetmérnök végzettséggel és úgy, hogy önkéntesként részt vettem levegőszennyezettség-mérésekben, ki merem jelenteni, semmi baj nincs ott a levegővel, aki ott lakik, semmit se fog észrevenni és semmilyen egészségi kára nem lesz ebből.
7/22 anonim válasza:
Kissé eldugott városrész, mivel a Budaörsi út - Balatoni út - Egér út - Kelenföldi vasútvonal közé esik. A budapesti lakótelepek közül a jobbak közé sorolható (mivel Budán van), de kissé unalmas: nem sok látnivaló akad. Nincs ismerősöm Őrmezőn, így csak annyit tudok mondani, hogy teljesen átlagos embereket látok az utcákon, estefelé sok a kutyasétáltató.
8/22 anonim válasza:
Ötös egyáltalán nem vagy vicces és az irományod kötözködésnek is kevés. Őrmezőnek kiváló a közlekedése, de nem az átmenő buszok miatt hanem a vasútállomás, a 4 es metró és a villamos végállomások miatt.
9/22 anonim válasza:
Talán a legélhetőbb, legkedvesebb lakótelep.Nagy élelmiszeráruház, pizzacég,gyógyszertár, több busz, 3 percre a 4-es metró, a keleföldi pu. Nagy posta, rendőrörs, körzeti orvosok, óvoda, iskola, és még akármi..pl.kulturközpont.
Pont olyan emberek élnek itt, mint bárhol. Éjjel nem ütnek le, bátran sétálhatsz..
10/22 anonim válasza:
Örmező nem rossz, csak tele van öregekkel. De kicsit lejjebb, az egèr útnál ne nagyon sètálgass, ott csak brazilok laknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!