Akik panel lakásból falura költöztek,úgy érzik,hogy jól döntöttek ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 07:54
11/14 anonim válasza:
8-as: remélem, iróniának szántad, amit írtál.
12/14 A kérdező kommentje:
Én falun lakók, sok korlátozással téli faluban élek. Innen elköltöznek az emberek.... Néhány példa a lakosság 50%-a roma. Nincs gond mi dél, de van kB 66 aki amíg börtönében volt nyugodtabb volt a falu. Itt régen volt 5 kocsma és 1200lakoas plusz 7 bolt. És volt piac. Ami maradt egy drága maszek bolt 590ft 1kg kenyér. Szomszéd faluban jobb kenyér 390ft.Itt Hétfőn csak maszek bolt van a Coop bolt nincsen. Posta Csák Hétfőn délig van, de 11kor már nem vesz át csomagot. Patika napi egy órát van. Kocsma mind megszűnt, volt zöldséges, megszűnt. Ha venni akarsz venni bármit, muszáj a szomszéd faluba menned...
2022. márc. 1. 18:17
13/14 anonim válasza:
Amikor falura költöztem, úgy érzem, jól döntöttem a polgármester nejét, mert roppant elégedett volt velem...
14/14 anonim válasza:
12 nos igen falu meg falu között is ég és föld a különbség.Én írtam, hogy örülök és jò itt. De itt szinte minden megtalàlhatò ami alap. Van több élelmiszerbolt, hentes, àllateledel bolt is.Posta van mindennap. Van iskola, òvoda. Gyògyszertàr.Kocsma is van kettö vagy lehet 3, nemtudom. Van amin lehetnr javítani de ígyis jò hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!