Akik panel lakásból falura költöztek,úgy érzik,hogy jól döntöttek ?
Figyelt kérdés
2022. febr. 20. 07:54
1/14 anonim válasza:
Is is, előny hátrány mindkettőben van
2/14 anonim válasza:
Igem jol. Mindennek van helye sajat szoba élettér... Ez csodàs.
A kert füvesitett mert kapalni nem szeretunk nem kötelezö ültetni.
Nekünk bejött.
3/14 anonim válasza:
Egy év és költöztem is vissza 😂😂😂
F*szom fog a kerttel szórakozni munka után még meg órákat kocsikázni mindenért
4/14 anonim válasza:
Én megbántam és vissza is költöztem. Alig volt egy értékelhető bolt, emellé még kotnyeles, primitív emberek
5/14 A kérdező kommentje:
4-es válaszoló ugyan ilyen helyzetben vagyok.Plusz a falusiak úgy gondolják mintha rokonok lennénk,és csak úgy jön,és ezt mondja Te Gyuszikám ide adnád a flexet egy órára.Ha oda adod legközelebb újra elkéri,vagy a fűnyírót,vagy a lánc fűrészt st.És amikor megunod akkor megharagszik,ha azt mondod,hogy NEM !
2022. febr. 20. 19:35
6/14 Senior Séf válasza:
Én csak egy dolgot bántam, hogy nem korábban léptem meg. Igaz, én mindenképpen meg akartam várni, amíg a gyerekeim kinövik a bulizós korszakukat.
7/14 Senior Séf válasza:
Egyébként meg panelban csak LAKNI lehet. ÉLNI nem.
8/14 anonim válasza:
Irtózatos! A falusiak nem hajlandók kapálni a kertemet. Még pénzért sem!
9/14 anonim válasza:
Laktam mindkettőben. Panelba vissza nem költöznék, csak ha nincsen semmi választásom.
10/14 anonim válasza:
5-ös: pont ezt szeretem a vidéki életben, hogy az emberek olyanok egymásnak, mintha a családtagjuk lennél. Én ezt szeretem. És azt is, hogy mindenki köszön mindenkinek. Nagyon családias. De aki ezt nem szereti, meg nem szeret a kertben dolgozni, az minek költözött vidékre?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!