Hova juttassam el a youtube csatornám, kik tudnak segíteni?
Egyszerűen kezdek teljesen meghibbanni, nem bírom ép ésszel a mama hotelt, de egyszerűen zéró pénzem van és nem vesznek fel dolgozni sehova, ami nem fizikai munka (sajnos a fizikai munkát nem bírom szégyen szemre 22 évesen annyira rossz az eü állapotom).
Lényegében a mama hotel egy nagyipari húselosztó üzem és hentesnagykereskedés felett található, ami az egész utca életét megnyomorítja, több mint 50 család életét. Még is felvásárolta az egész várost így nem lehet semmit sem velük kezdeni. Megőrjítenek minket, de nézzétek csak meg a youtubeon, lakhatatlan környék. https://www.youtube.com/channel/UC9vbXfRsBiCqdNwvs90tfNw
Viszont menekülni nincs pénzem, a mamahotel pedig nem fog költözni, mert mama nem szeretne költözködni a munkahelye miatt. Városi bíróság kimondta jogerősen, hogy muszáj szenvednie a lakóknak. Megyei bíróság dettó. Írtam 100+ médiának, mind lekakilták a fejem. Pártok dettó
Van még valami megoldás? Kezdem elveszteni a reményt. Kinek kéne ezt a csatornát elküldeni, hogy jó kezekbe kerüljön a lakóközösség? Nem csak én szenvedek, az itt élők majdnem mindegyike mentálisan rokkant a húsüzemtől
Küldj levelet a különböző youtubereknek,reggeli rádió műsorokba,tv műsoroknak,minden féle újságnak,mindent amit csak ismersz küld el nekik.
Valakik biztosan beszélni fognak róla, fel fogja kapni ezt a témát, részletesen írd le a dolgokat hogy legyen miről be számolni nekik,minden eddig sztorit.
A leveledben írod le a valós problémádat,hány éve tart ez.
Hol a nagy zaj? Belehallgattam pár videoba, de a lélegzésed hangosabb volt, mint a “zaj”. Nálunk a szomszédok ennél jóval nagyobb zajt csapnak (pl bútorborogatás veszekedés közben, tüc-tüc zene hajnali 1/2 2kor úgy, hogy 3 emelettel feljebb remeg az ágy…)
Melyik video, melyik pontján van olyan zaj, ami hangos?
#20 55 decibel ha jól emlékszem csukott ablaknál.
#22 Ez jó ötlet, megpróbálom!
#24 Aranyos vagy, egy ősrégi telefon mikrofonja nem adja át normálisan a zajt. Amit a videóban hallasz szorozd be 5-el. Nagyon tompítja a telefon a hangokat.
https://www.youtube.com/watch?v=um8FHMpy0mA
De tessék, itt kinyitottam az ablakot. Na így a telefon felveszi azt kb, amit lehet hallani csukott ablaknál.
Alá írom nem lehet kellemes,de biztos,hogy már ti is túloztok,mert ez..kb semmi.Tök nyugodtan,tempósan,kiabálás nélkül rakodnak.Az autó is biztos,hogy át lett alakítva mert csendesebb mint az átlag.Szinte fel sem hallatszik pedig nyitva az ablak sok videóban a feletted és távolabb lakó lakókat végleg nem zavarhatja igazán.Jó ha van 20-25 decibeles az a zaj nyitott ablak mellett,az meg még bőven a határérték alatt van.Zajongásnak 40 szokott számítani,nálatok 55 a határérték.
Pesti lakos vagyok,szemben a West endel.Nálunk éjjel-nappal forgalom van mert ez egy hatalmas utca.ITT zaj van,az ott nem zaj.
És még mi is tudunk mellette aludni,a csecsemőnk és a 2 évesünk is.Nem látom,hogy ott akkora probléma lenne a rakodással.
Laktam a 7.kerületben is ott minden reggel a keleti környékén végig mennek és letisztítják az utcát vízzel,majd jön a kukás autó is.Kb 5:306:30 közt minden nap.Az is hangosabb mint ez,pedig csak kb 10 perc alatt elhalad.Ki lehet bírni. :D
A bűzről nem tudok nyilatkozni az nyílván zavaróbb,ha van.Már,ha van.Nem véletlenül utasithatták el az összes kérvényt,beadványt és panaszt.Ez abszolút nem nagy ügy,ha ennyire elviselhetetlen akkor valóban el kellene költözni onnan csendesebb környékre.
Bár ennyi zaj mindenhol ameddig városban laksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!