Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akinek van lakása\háza, hogy...

Akinek van lakása\háza, hogy szerezte?

Figyelt kérdés

1. A szülei raktàk a feneke alá.

2. A párjával összekuporgattak rà.

3. Hitelt vettek fel a párjàval és azzal sikerült megvenni.

4. Egyedül vett fel hitelt és csak fizeti és fizeti...

5. Nyert egy nagyobb összeget és abból vette.

6. Megörökölte.

7. Becsületes munkával megkereste rá a pénzt és amikor összegyűlt megvette.

Illetve az is érdekelne, hogy vidéki, vagy fővárosi és lakás, vagy ház.

2022. febr. 19. 18:28
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%
Amúgy pénzt kaptam (20 millió forint), amiből egy harmadik kerületi kislakást vásároltam.
2022. febr. 19. 19:45
 12/22 anonim ***** válasza:
81%
Páromat segítették a szülei, annyival hogy nem kellett semmit fizetnie míg otthon lakott. Mindig azt mondták addig is megéltünk míg nem dolgozott a fiunk,most sem szorulunk a pénzért, tegye csak félre. Ő pedig okosan kuporgatta a pénzét, sosem költött felesleges facságokra,xbox,cigi,pia,qhurvaEbből a kuporgatott pénzből vásároltuk a házunkat. Faluban, hitel nélkül, azt a havi 40 50 ezret másra is eltudjuk költeni, vagy félretesszük.
2022. febr. 19. 19:49
 13/22 anonim ***** válasza:
81%

7+1

Vidéki ház

Gyűjtöttem a pénzt évekig, aztán egyszer találtam egy nekem tetsző házat. Hitelt akartam felvenni, de fater kisegített.

2022. febr. 19. 19:56
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Páromnak, és nekem is volt megtakarításunk. Ehhez még hozzájött, hogy az én részemről 3 halál esett történt (anya, plusz a két nagymamám) és onnan jött pénz.

Vidéki panellakás 3. emeletén egy 52nm-es lakás.

2022. febr. 19. 21:06
 15/22 anonim ***** válasza:
81%
Hitelt vettünk fel a párommal egy vidéki lakásra.
2022. febr. 19. 21:33
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

"szülei raktàk a feneke alá"

Ezt úgy szoktuk mondani, hogy a családja segített neki anyagilag elindulni az életben. Minden valamire való szülő megteszi, ha van rá lehetősége.

Nem értem ezt a megfogalmazást

2022. febr. 19. 21:43
 17/22 senior10 ***** válasza:
81%
megörököltem a szüleim házát amiben én is felnőttem, 4 éves voltam amikor az albérletből ebbe a házba költöztünk. igazából nem egy nagy szám részben vályog és (a szüleim által elvégzett bővítések miatt) részben tégla falazat. tenni való szinte mindig akad mivel elég régi épület, de legalább az enyém igaz nem én dolgoztam meg érte, így ha úgy vesszük akkor az ölembe esett, hitel nincs rajta, és főbérlő se ugat bele mindenbe.
2022. febr. 20. 11:06
 18/22 anonim ***** válasza:
62%

6-os

Ott is nőttem fel, nagyszülők neveltek.

Viszont hatsávos úton van és van egy másik kellemetlenség, amit nem írok le, mert akkor abszolút felismerhető leszek.

Emiatt a 2 miatt gombokért lehet eladni, gombokért is irodának maximum.

A vágyam kertesház, anélkül nem vagyok boldog.

De tudom, hogy akármilyen örökölt vagy akár csak "használatra odaadott" lakás ajándék, azért hallok az albérletárakról....

Több, mint 5,5 éve dolgozom, több, mint 3,5 éve kezdtem el átképzeni magam az informatikára, egyetemmel is szenvedek munka mellett, IT-ban is volt pár váltásom, mert nem azt adták, amit ígértek. Na és a MOSTANI fizetésemmel mondom azt, hogy albérletben valahogy megéldegélnék egyedül. Persze ketten már könnyebb... :'D

2022. febr. 20. 11:15
 19/22 anonim válasza:
75%
Nekem a saját munkambol évek alatt össze rakott (igen így lehet érteni, h volt szülői segítség olyan téren, h nála laktam ,adtam be a közösbe alacsony összeget) önerőből lett egy kicsi felújítandó ház. Párom örökölte a sajátját.
2022. febr. 20. 12:05
 20/22 anonim ***** válasza:
69%
Nekem anyum besegített 1 millióval az önerőbe,amit visszafizettem 2 év múlva. A hitelt 20 évre vettem fel, hogy alacsonyabb legyen a törlesztő és gyűjtőgetek mellette (kb 3 év múlva végtörlesztem, az kb 10 év lesz a felvételtől számítva). Aztán ebből a laksából remélem utána tovább állok egy kertes házba.
2022. febr. 21. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!