Akinek van lakása\háza, hogy szerezte?
1. A szülei raktàk a feneke alá.
2. A párjával összekuporgattak rà.
3. Hitelt vettek fel a párjàval és azzal sikerült megvenni.
4. Egyedül vett fel hitelt és csak fizeti és fizeti...
5. Nyert egy nagyobb összeget és abból vette.
6. Megörökölte.
7. Becsületes munkával megkereste rá a pénzt és amikor összegyűlt megvette.
Illetve az is érdekelne, hogy vidéki, vagy fővárosi és lakás, vagy ház.
4
Vidéki ház, számomra idilli környezetben. Jókor voltam jó helyen, és kifogtam. Nagyon kevés hitelt vettem rá fel, amit gyerekjáték fizetni és a megspórolt pénzemből pedig könnyen felújíttatjuk.
1+4
Önerővel kisegítettek, hitelt én fizetem. És “vidéki” lakás, de igazából Pest 20 perc autóval😄
A szüleim rakták a fenekem alá.
De nem az enyém, így ha meghalok, akkor a férjem mehet a híd alá.
Szüleink "raktak egy alapot a fenekünk alá", abból volt az első kis, kétszobás lakásunk. Harmadik gyermekünk születése előtt ezt eladtuk, plusz hitelt vettünk fel, abból vettük meg szép, nagy családi házunkat, amit becsülettel fizetünk, s még fogunk is néhány évig, de már látjuk a végét :) - vidéki nagyváros.
Mi is szeretnénk majd mindhárom gyereket útnak indítani az életben, teljesen rendben van az a minta, amit kaptunk.
Tudom, de mivel itt is aktuális, én meg nézem a fókuszt míg készülődök estére, addig begépeltem megint.
Amúgy tudom nem kérdés, jön pár haver, megyünk oszt mocskosul bekarmolunk.
Építkeztem egyedül teljesen önerőből, hitel nélkül.Nyugodtan alszom :)
Város peremkerületén lévő családi házas övezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!