Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kaposvárra érdemes így költözni?

Kaposvárra érdemes így költözni?

Figyelt kérdés

20 milliónál drágább ingatlanok nem nagyon jöhetnek szóba, mert annyi pénz nincs.

Kaposváron 20 millió Ft alatt egész jó házak vannak, még jó környéken is ki lehet fogni.

Somogy megyei vagyok, ezért Kaposvárt szinte teljesen ismerem.

Az tetszik, hogy Kaposvár amúgy az elmúlt években rengeteget fejlődött, ha valaki régebben volt ott az már rá sem ismerne a városra.

Az egy negatívum, hogy sok az alja cigány, sajnos mintha egyre több lenne, de a csúcsszuper Budapesten is ezt tapasztaltam.

Ha mondjuk összehasonlítom pl. Szombathellyel, nem hiszem, hogy Szombathely több mindent tud adni, viszont a ház árak jóval nagyobbak.

Faluban nem szívesen maradnék, innen nézve Kaposvár már ég és föld különbség. Pl. ott van sok bolt, jó tömegközlekedés, helyi járat, közel van Pécs, a Balaton, és Budapestre is könnyebb eljutni autó nélkül.

Szívesebben mennék Keszthelyre lakni, vagy a Pilisbe, de ott már számomra elérhetetlenek az ingatlan árak. Jelenleg Kaposvár az egyik legolcsóbb nagyobb város, de szerintem ez sem lesz így sokáig. Félek, hogy ha várok, akkor már ott sem tudok semmit sem venni és itt ragadok a semmi közepén.

2022. febr. 13. 14:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
66%
Négy évig jártam oda gimnáziumba, és egy életre megutáltam, pedig én is somogyi vagyok. :D Az egyetem miatt végül Szegeden kötöttem ki, szerintem kellemes város. Nem olyan okádék, bűzös, zajos, mint Budapest, azonban így is teli van élettel, programokkal. :)
2023. aug. 1. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!