Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Hol laknátok szívesebben?...

Hol laknátok szívesebben? Belvárosban vagy tanyán?

Figyelt kérdés
Választani kellenne a kettő közül melyiket választanád?
2022. jan. 30. 10:47
A kérdező szavazást indított:
Tanya
Belváros
43 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Most meg (bel)varosban, mert a dolgos mindennapokat nagyon megkonnyitik a varosi let elonyei, de idosebb koromban szeretnek tanyan vagy legalabbis vmi csendes kis faluban elni.
2022. jan. 30. 10:58
 2/11 anonim ***** válasza:
0%
A belváros legmagasabb pontja, az olyan, mint egy tanya, nem?
2022. jan. 30. 11:02
 3/11 anonim ***** válasza:
8%
A Jóisten rühelli a belvárosokat, mert ott egy rakáson laknak az emberek és a bűn fertője könnyen elterjed közöttük. Mennek az áskálódások, betartások, fúrások, piszkálódások, hogy csak az enyhébb bűnöket említsem. Ez nagyon megkeseríti az igazak életét, sőt gyakran ők is bele esnek ezen mérhetetlen bűnök mocsarába. Ezért jobb, ha az emberek egymástól távol laknak, élnek és csak ritkán érintkeznek, találkoznak. Így lehet nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog életet élni a semmi közepén, mert csak a tágas levegő tud megvédeni bennünket egymástól: https://www.youtube.com/watch?v=yDTwdG_KMbY
2022. jan. 30. 11:03
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
a kettő között.
2022. jan. 30. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően én is a kettő között.

Viszont én nagyon sokat gondolkoztam azon, hogy tanyán érezném igazán jól magam. Csak ott nincs internet vagy nem olyan minőségű, nem feltétlen jó a térerő, ezek miatt segítséget kérni is nehezebb. Nyilván lassabban jön ki a rendőr, tűzoltó, mentő és nincs szomszéd, aki esetleg segítene, akár pl távollétemben tűzoltót hívni.

Ezért egy sima kertesházzal is megelégednék faluban vagy kisváros kertvárosi részén.

Budapesti vagyok. A belvárosban megőrülök. Irtózatosan nagy tömegnyomor, vadidegenek nagyon közel, rendezetlenül, másra oda nem figyelve vonuló (vánszorgó) embertömegek, aszfaltdszungel, természet, természetesség hiánya, szinte állandó zárt térben lét. Ezektől megőrülök.

29N

2022. jan. 30. 11:25
 6/11 Senior Séf ***** válasza:
75%
Itt is, ott is laktam már. Jelenleg félúton vagyok, egy kisebb faluba költöztem, közel a városhoz.
2022. jan. 30. 12:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

nem akarok tanyán élni, mindentől és mindenkitől messze van, dolgozni gyakorlatilag csak valami gép előtt bambulós homeoffice-szrt lehet, bármit szeretnél csinálni az otthonülésen kívül, az legalább egésznapos kirándulást jelent, plusz sok furcsa teremtmény kering a települések viszonylag fegyelmezett és szocializált körein kívül.

amíg fiatal vagyok (kb 40 éves koromig) ragaszkodom a nagyvárosok belvárosaihoz, aztán majd ha belefáradok, beköltözök valami kisváros kertvárosrészébe. de nem messzebb, mint egy órányira a legközelebbi megyeszékhelytől.

2022. jan. 30. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb varosba zold ovezetbe. Belvarosba melozni meg bulizni jarok mert ott az elet meg a jo penz. Tanyarol nem utazgatnek minden nap annyit. Plusz sok a haz koruli melo amire nem erek ra
2022. jan. 30. 13:53
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Külső kerületben lakunk, lakótelepen. Vannak parkok, kiváló infrastruktúrával, sokan laknak itt de mégis sokkal szűkebbnek érzem a belvárost, nem költöznék beljebb.
2022. jan. 30. 14:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Félút. Az 5-sel 1000%-ban egyet értek. Szintén budapesti.
2022. febr. 1. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!