Közösképviselő dolga ez?
Van egy nagyon retkes szomszédunk, aki a közös teret is összeretkezi, konkrétan vastagon van a kosz az ajtaja körül, illetve az egész folyosón széthordják az emberek.
Ősemberek, szóval nem lehet velük normálisan beszélni.
Szóltunk már nekik, mások is, de semmi, agresszívek.
Felakarom hívni ezért a közös képviseletet, mert ez a közös területen történik.. tehát nem hajthatnának el azzal a szöveggel, hogy ebbe nem szólhatnak bele?
Milyen módon tudnának rájuk hatni, jogilag?
Figyelj, itt nem arról van szó, hogy felújít, szíve joga. 10 család életét tönkreteszi ezzel, és magasról le.szarja.
Régen még cifrább dolgoakt is műveltek.
A felújítás nem lehet kifogás! Jobb helyeken benne van a házirendben is hogy a felújító köteles rendet tartani és minden alkalommal összeszedni a mocskot amit a közös térben csinált.
Egyébként ha megpróbáltátok rendezni velük szóban de nem lehet, akkor én is a közös képviselet értesítését javaslom, ők talán tudnak érdemben lépni ezellen, és kötelezni őket a normális körülmények fenntartására.
Sokszor megkértük már őket, hogy tartsanak rendet, mossanak fel.
Feltöröl szutykos vízzel heti 1x, azt hiszi azzal le van tudva.
A linóleumba kb belemaródott már a glett.
Az lesz, mert ez nem élet így, engem nem érdekel ha felújít valaki, nálunk is volt, minden este felmostam a folyosót, és elvitettem a sittet a végén.
De ezek nem, kiönti vödörből a lekapart glettet...
Arra nincs eszük, hogy ez vizes lábtörlőt rakjanak az ajtajuk elé, és abba letöröljék a lábukat, amikor kijönnek.
Esélytelen. Igazi prolik, itt születtek, itt fognak meghalni.
Ezért is nevetek ezeken a lakásárakon, ahol lakok kb 40-45 millió egy 2 szobás panel... és képzeld el, ha kifogod ilyen szomszédok mellett.
dehogy, egy panelház, 10 lakás kb / szint
Kb csak öreg nénik laknak itt :/
Igazából csak a költözés lehetne itt az egyetlen megoldás számomra, de egyéb okokból nem kivitelezhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!