Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Undorító felső szomszéddal...

Undorító felső szomszéddal mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Felettünk lakik, a fürdőszobák egymás felett helyezkednek el.

Hajnaltól késő estig okád, nyögve veri a farkát, krákog, köhög,köpköd, sz*rik. Olyan mintha mellettem csinálná annyira viszik a hangot a csövek.

Nem ritka h a szarszag is megcsap,ahogy hallom h ott ül.

Borzalmasan tarthatatlan a helyzet. Néha annyira felidegesít,hogy elordítom magam a saját fürdőmben,hogy fulladj már meg/fejezd már be bzdmeg.

Azon kívul h ez mar nekunk kellemetlen és elkoltozes nem opcio,mi a szart tudnék csinálni?!

És nem,nem mentünk még fel hozzá. Hogy közli ezt az ember? "Egy undorító állat vagy,mindent hallunk odalent"?! Nyílván azzal jönne, hogy a saját fürdőszobájában azt csinál amit akar..

2022. jan. 18. 10:44
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Ezen jót nevettem ahogy leírtad
2022. jan. 18. 19:01
 12/21 anonim ***** válasza:
2%

Én meg hangosan böfögök és fingok, van, hogy hajnali 2-kor és 4-kor is.

4:10-kor a vízzel teli kádba fingok jó hosszú bugyborékolósokat és hangosakat, hiszen ilyenkor készülődöm dolgozni (de van, hogy hajnal 2-kor kell készülődni).

Ha szabadságon vagyok, akkor előfordul, hogy este 10-kor is pörköltet főzök, éjfélkor cuppogva eszem, majd szintén fingadozom és büfögök.

Senki sem szólt érte eddig.

A felettem lakó van, hogy este 11-kor kloffolja a rántotthúsnak valót. ÉS?

2022. jan. 18. 20:16
 13/21 A kérdező kommentje:
Kínomban már csak nevetek,miközben ő..igen,most is okád. Arra gondoltam, hogy ilyen taps effektust bekapcsolok neki,amikor kijött a cucc.
2022. jan. 18. 21:39
 14/21 anonim ***** válasza:

Dehogynem okádhat, miért ne tehetné?

Szívás, de emiatt nem szólhatsz neki, bármennyire idegesít is.

2022. jan. 20. 09:04
 15/21 anonim ***** válasza:

Egyébként megkérdezted már, MIÉRT csinálja?

Mert egy emésztési zavar, IBS, egyéb miatt simán lehet hasonló.

Legalábbis, ha magamból indulok ki, hogy egy diétahiba nálam vagy durva hányással vagy másnap 7-10 erős hasmenéssel jár.

2022. jan. 20. 09:06
 16/21 A kérdező kommentje:

Igen,gondoltam rá, hogy beteg.

Közeli hozzátartozóm tüdőrákban hunyt el, tudom milyen amikor betegség miatt köhög valaki és nem tudja abbahagyni.

És eddig elnéző is voltam emiatt, hogy talán beteg.

De amikor szó szerint nyög a wc-n,na az rohadt gusztustalan.

Elfogyott a türelmem, tényleg lassan amikor otthon vagyunk nonstop őt kell hallgassuk a saját lakásunkban..

Igazából tudom,hogy nincs rá megoldás, talán csak jól esett kicsit panaszkodni, aztán szívunk tovább míg el nem költözik valamelyikőnk. Ez van.

2022. jan. 20. 09:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Ez egy két élű dolog. Sajnálatos, ha beteg stb. de ez nem azt jelenti, hogy akkor a mellette/alatta vagy ami épp ott van lakásban ne tudjanak aludni vagy normálisan élni az emberek.

Pont, mint nálunk, az alattunk lévő lakásban egy nagyon öreg bácsi lakik, aki gondolom már nagyot is hall, és minden felhallatszik mikor vannak nála.

Tökre sajnálom, de attól még mi normálisan szeretnénk élni a lakásba, ez van.

Csak nekünk az a szerencsénk, hogy délutánonként 1-2 óráig van ez, szóval idegesítő, de nem szólok miatta, mert legalább este semmi.

De ha folyamat ez menne, mert nem egyedül lenne, hát sajnálom, de én nem a "szomszéddal" szeretnék élni a lakásomban.

2022. jan. 20. 15:44
 18/21 anonim ***** válasza:

Szia! Nem egy társasházban lakunk? Az én felső szomszédom is ugyanezt csinálja. Krágok mint egy tuberákos, még a köpetet is hallani, undorító, gyakran az étvágyam is elmegy. A probléma az, hogy évek óta, napi szinten tolja, de a karantén után betelt a hócipőm. Nem sok mindent tehetünk, igénytelenül él, a többi szomszédot pedig egyáltalán nem érdekli, hogy a lakása körül akkora bűz van, hogy maszkkal kell közlekedni a lépcsőházban.

Nem tudom te hogy vagy vele, de nálam még a padlóról is enni lehetne, akkora a tisztaság, ezért nagyon gyorsan kicsapja a biztosítékot az, ha valaki igénytelenül él.

2022. jan. 22. 23:15
 19/21 anonim ***** válasza:
3%

#18:

Én is igényesen élek, a lakás tiszta, rendezett. Nem dohányzom egyikről a másikra gyújtva stb.

De ahhoz senkinek semmi köze, hogy pl az én esetemben, nekem reggel 3-kor kezdődik a nap, és ekkor fürdök, stb, és a kádban lazulva nagyokat durrogok.

Továbbá hogy este főzök, és eszem, és ismét durrogok.

Akinek ez nem teccik, költözzön el.

2022. jan. 22. 23:29
 20/21 anonim ***** válasza:
Hangszigetelés beépítése, a legelvetemültebbeket meg feljelenteni.
2022. febr. 3. 17:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!