De mindezt a sok szart látva lekopogom, engem különösebb attrocitás nem ért. A vicces, hogy mozogtam a 8-9 kerület rosszabb részein is, soha semmi nem volt.
Vagy én magam Kőbányára költöztem, mindenki azonnal sipákolt, hogy jajj hát az veszélyes, meg tiszta mordor.
Ehhez képest pozitív csalódás. Nyilván nem a legjobb kerület, sőt. De meglepően rendezett, normális rész. Volt olyan, hogy elhagytam a pénztárcámat, konkrétan házhoz hozták 15 percen belül. A közös képviselet is ahogy láttam aktívan neveli a lakóközösséget, rend van.
És bárki ismerős jött ide, mindenkinek pozitív csalódás volt a környék.
2022. jan. 16. 20:52
12/17 anonim válasza:
8-9-10-11. : te ugyanaz a válaszoló vagy?
Ha igen, megkérdezhetem, férfi vagy nő?
2022. jan. 16. 23:25
13/17 anonim válasza:
Dugovics-Diószegi sarkán laktam olyan 5 évet.
Biztonságban éreztem magam bár eléggé nagy darab vagyok.
Kellemetlen az volt amikor a lépcsőházban dugtak.
Ez nem lakóhely függő de ha 20 kilónál nagyobb kutyát látok tartok tőle mert harapott már meg.
2022. jan. 17. 01:06
14/17 anonim válasza:
A Kőbányai út - Könyves Kálmán körút sarkán laktam néhány éven keresztül a néhai "Görög munkásszálláson" - a kilencvenes évek elején. Voltak ott érdekes arcok - tömörülve - az automata szopógéptől az alkoholista sakkmesterig bezárólag. Volt akkoriban az udvarában egy iskola és egy büfének berendezett busz is. Volt, hogy a ligeti troli megállóban kaptam úgy futtában valakitől egy pofont, hogy el is törhetett a keze, - mert én nem estem el, de nagyot szólt, - holott hozzá sem szóltam az illetőhöz. Az időjárás is mindig olyan nyálkás, ködös, rideg volt, ami "emelte a Hely feelingjét"! A liget már akkor is hemzsegett a perverzektől, homoszexuálisoktól és drogosoktól... Egy gettó volt az egész!
2022. jan. 17. 08:06
15/17 Metionin válasza:
Szülővárosom, kis falu kinézetű, várost csak a nevében birtokló település Szabolcs megyében, közel a román határhoz és sajna tele cigányokkal. Gyakran kellett nagy kerülőt tennünk iskolába menet vagy jövet, mert az utcasarkokon tömörültek a kisegítős cigánygyerekek (többség 14-15 évesen harmadikos típus) és elvették a kisebb gyerekek cuccait. Sosem hitték el, hogy nincs nálunk pénz, ha mást nem, akkor kiszórtak mindent a táskánkból és röhögtek vagy a kajánkat vették el. Mivel a környékbeli falvakból is idejárt minden gyerek, megszokott volt, hogy harmadik osztálytól volán busszal jártak be (első 2 osztályban iskolabusz vitte őket) és sok kisebb gyerek csak az utolsó pillanatban mert beállni a megállóba ugyanezen oknál fogva. A másik dolog a betörések voltak, rendszeresen előfordultak, hozzánk is betörtek többször, egyszer úgy, hogy otthon is voltunk de akkor csak a melléképületig mertek feljönni. Lopnak mindent, amit látnak. Sok a csempész, fura alakok autókáztak estefelé, volt hogy télen nem mertem a sötétben hazamenni matek korrepről, mert véletlenül megláttam, hogy egy rendszám nélküli autóba dobozokat pakolnak és utána majdnem hazáig követett az autó.
2022. jan. 19. 16:24
16/17 anonim válasza:
15: Uhh, az durva :O Én eddig nem hittem el nyírmadai ismerősömnek, hogy működik ott helyi maffia, de most már simán el tudom képzelni ezt szinte minden szabolcsi településen :/
2022. jan. 20. 22:48
17/17 Metionin válasza:
16. Van ott sok minden, az ember elsőre nem is gondolná. Az új évek pl. mindig gyilkossággal indulnak a környéken, általában cigányok késelik egymást. Idén pont mondtam, hogy na hogyhogy nem volt még semmi, erre este nézem a híroldalakat és hoppáá, egy pasas megölte a feleségét, újévi gyilkosság pipa.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!