Hogyan keseríthetném meg a mindennapjait a szomszédomnak?
Van egy alsó szomszédon 2 öregasszony, de olyan rosszindulatú pletykás mogorv d*g majmok hogy hihetetlen. 1 hónapja költöztünk be aztán ránk fogják a 2 napja elromlott kapu lámpát hogy mi vertük le miközben már egy hónapja itt vagyunk és pár napja lett leverve.
A másik hogy éjjeli őrök vagyunk és éjszaka otthon sem vagyunk de azért bepanaszol nap, mint nap a főbérlőnél hogy éjszaka nagy a hangzavar és nem tudnak miattunk aludni mert felül mi hangoskodunk. Pletykál mindenféle baromságot. ELEGEM VAN.
Hogyan tudnám megkeseríteni az elkövetkezendő pár napjukat?
Tudom hogy gyerekes de nem érdekel, megérdemlik.
Ez egy társasház és ők az alsó szomszédok tehát zene bömböltetés kizárva mert vannak mások.
Hát valószínűleg költözni fog a nénike, mert kaptunk egy 2 hetes beugrós munkát úgy hogy fixen 2 hétig egy telephelyen kellett lennünk egy másik városban, és ebből adódóan 2 hétig nem voltunk otthon. 3. nap csörög a telefon, a Főbérlő.
- Ti nem ...-on vagytok melózni?
- Mondom dehogynem, miért?
- Hát mert hajnalban hívot a ... hogy tombol a zene tőletek.
Nem is kellett több, felkaptam a vizet és hazautaztam, amiből egy hatalmas balhét csaptam, mondtam hogy vagy költözés lesz a részéről vagy rendőrségi ügy, mert elegem van. A Főbérlő vállszélességgel mellettem, mert egyértelműen őt hívogatta. Szóval ennyi a helyzet.
Fú, csodálom a türelmedet, hogy nem történt fizikai attrocitás...
Reméljük már tényleg költözik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!