Ilyen komolyan van?
Honnan tudnánk? Kérdezd meg az új és a régi tulajt, esetleg a másik pletykás szomszédot.
Ha az állatok épségéért aggódsz, akkor jelezd a közeli állatvédő szervezeteknek.
Lexarom az állatok épségét, engem az zavar, hogy ezek az állatok átmászkálnak ide és kárt tesznek a fáimban...
És ráadásul az se tisztázott, hogy kié, kiké az állat meg a telek...
ja, hogy átjárnak hozzád. Akkor viszont a jelenlegi tulajjal szemben kell fellépned, jegyzőnél első körben.
Olyan meg nincs, hogy nem tisztázott kié a telek. Egy ingatlan adásvétel ügyvéd bevonásával történik, pontosan tisztázott, hogy mikor kié a telek, max te nem tudod. De ezzel is a jegyző tud foglalkozni
Birkák...
Az állítólagos új tulaj annyit mondott, hogy majd elmennek a birkák, a régitől meg közvetve halottam, hogy nem tudja hova tenni az állatokat...
Viszont ezt akkor se értem, hogy eleve hogyan kerültek ide ezek az állatok, ha már el kelt a ház/telek...
Ami át megy hozzád, fogd meg, és add el.
Te sosem láttad őket, biztosan elmentek.
Ezzel te csak nyerhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!