Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Legközelebb rendőrt hívjak?

Legközelebb rendőrt hívjak?

Figyelt kérdés
4 emeletes házban, a földszinten élek. Tegnap azaz karácsonykor, hajnali fél 2-kor a 3-on lakó szomszéd iszonyat hangosan hallgatta a zenét. Onnan tudom hogy ő, mert köntösben hajnalban felmentem. Csengettem. Olyan hangos volt a zene hogy nem hallották. Messengeren ráírtam hogy hallja-e a zenét? Sunnyogott tettette az értelmetlent. Mondom már este 11 óta próbálok aludni de vki zenél. Karácsonykor hajnali fél 2-kor. Azt írta jó éjt. A zene kb 10 percre abba maradt majd kicsit halkabban újra. Én ma annyira fáradt kialvatlan vagyok hogy a lábaimon alig állok meg. Ma kérdeztem a többi lakót. Azt mondják nem hallották. Kivéve a felettem lakót. Ha legközelebb is ezt csinálja a szomszéd, akkor jogosan hívom ki a rendőröket?
2021. dec. 25. 08:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
64%

"Ma kérdeztem a többi lakót. Azt mondják nem hallották." (TÖBBESSZÁM!)

"A többi lakóra reggel ráirtam. Illetve csak egyre aki a 2-on lakik. Ő nem hallotta mert nem volt itthon"

Tényleg hadoválsz összevissza a mesédben, csak azt nem tudom,hogy ez mire jó?

Az a (TÖBBI) lakó, aki meg hajnalban még nem volt otthon, biztos nem veled fog "levelezni" 7-kor.

Tényleg az ész megáll, mennyi a beteg provokáló itt!

2021. dec. 25. 10:23
 22/22 anonim ***** válasza:
51%
Látod, ezért kéne aludnod végre, mert totál hülyeségeket firkálsz ide. Mások aggódnak érted, te meg itt hisztizel. Nem lesz ennek jó vége. 😟
2021. dec. 26. 07:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!