Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Legközelebb rendőrt hívjak?

Legközelebb rendőrt hívjak?

Figyelt kérdés
4 emeletes házban, a földszinten élek. Tegnap azaz karácsonykor, hajnali fél 2-kor a 3-on lakó szomszéd iszonyat hangosan hallgatta a zenét. Onnan tudom hogy ő, mert köntösben hajnalban felmentem. Csengettem. Olyan hangos volt a zene hogy nem hallották. Messengeren ráírtam hogy hallja-e a zenét? Sunnyogott tettette az értelmetlent. Mondom már este 11 óta próbálok aludni de vki zenél. Karácsonykor hajnali fél 2-kor. Azt írta jó éjt. A zene kb 10 percre abba maradt majd kicsit halkabban újra. Én ma annyira fáradt kialvatlan vagyok hogy a lábaimon alig állok meg. Ma kérdeztem a többi lakót. Azt mondják nem hallották. Kivéve a felettem lakót. Ha legközelebb is ezt csinálja a szomszéd, akkor jogosan hívom ki a rendőröket?
2021. dec. 25. 08:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
55%

"A közössegi együttelésnek" az is a szabálya, hogy karácsony reggelén 7-8 között nem zargatjuk fel a szomszédokat, hogy mit hallottak éjjel, mert te nem tudtál aludni! Ráért volna ez 10 után is, semmiről nem voltál elkésve.

2021. dec. 25. 09:04
 12/22 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy reggel becsöngettem a szomszédokhoz??? A felettem lakó kb hajnali egykor írt rám hogy én is hallom-e? Bírom hogy okoskodsz de valójaban csak kötekedsz!
2021. dec. 25. 09:06
 13/22 anonim ***** válasza:
70%

Legalább ne hazudozz!

" Ma kérdeztem a többi lakót. Azt mondják nem hallották. Kivéve a felettem lakót."

2021. dec. 25. 09:09
 14/22 A kérdező kommentje:
A többi lakóra reggel ráirtam. Illetve csak egyre aki a 2-on lakik. Ő nem hallotta mert nem volt itthon. De amúgy valóban szeretsz kötekedni. Költözz ide és hallgasd karácsonykor hajnalban a fökdszinten ahogy a 3-on lakó zenét hallgat. Gyere várunk!
2021. dec. 25. 09:12
 15/22 anonim ***** válasza:
44%
Rendben! Mond a címet!
2021. dec. 25. 09:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Nagy a szád.
2021. dec. 25. 09:23
 17/22 anonim ***** válasza:
64%

Belezavarodtál a kamudba. Gyanítom, hogy csak te meg max az az ember hallotta, aki rádírt. Vagy te rá. Mert ezt is hol így, hol úgy írtad. Tehát min. 10 lakás rajtatok kívül nem.

Fél 2 még nem hajnal. Ha hajnalinégyig abbahagyta,tudtál volna aludni még 6-7 órát, de már reggel 9kor itt fárasztod a jónépet. Miért nem alszol?

2021. dec. 25. 09:27
 18/22 anonim ***** válasza:
33%
Tegnap nem volt ünnepnap. Szentestéztek. És? Ma lesz időd pihenni.
2021. dec. 25. 09:31
 19/22 anonim ***** válasza:
89%
Tehát a többi lakó nem hallotta. Illetve csak egyre írtál rá, aki otthon sem volt. Unatkozó kamus.
2021. dec. 25. 09:32
 20/22 A kérdező kommentje:
Jol van. Gondold kamunak. Ha neked ez a jó.
2021. dec. 25. 10:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!