Miskolciak! Ti szeretitek a várost?
9-es.
Ha ennyire rossz itt, el kell menni.:)
Én nagyon szeretek itt élni, 23 éves vagyok. Mindig itt éltem és szerintem nem ilyenek az emberek mint, ahogy leírtad.
Az idősek ilyenek talán, hogy nagyon spórolnak. De a környezetemben mindenki inkább jobb minőségű dolgokat vesz. Plusz itt alacsonyabb a fizetés mint Pesten, szóval néha érthető a spórolás szerintem.
Panel lakó vagyok én is amúgy és szerintem nincs olyan város a földön ahhol ne lennének a panelokban paraszt emberek. Persze ha olyan rossz, próbálj ki más várost, de ott is lehet ilyen.
Miskolcon én a lassú, nyugodt stílusát szeretem. Nincs semmi elsietve. Pesten mikor voltam párszor, mindenki sietett, mindenki dudált össze-vissza. Bolondnak tűnt az egész város. Én speciel ott nem hiszem, hogy tudnék lakni. De más pedig csak ott szeret lenni. Szóval ember függő kinek, mi tetszik.
Az pedig, hogy a rendbontásokat figyelmen kívül hagyják baromság.
Amint ez komoly probléma lett. A város kb. Összes panel negyedi kukája köré vasrácsokat építettek. Szóval nem igaz, hogy nem törődtek ezzel. Plusz a vasgyári cigó telepek felét eltakarították pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!