Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tegyek, ha minél előbb...

Mit tegyek, ha minél előbb egyedül akarok lakni?

Figyelt kérdés

Mentális beteg vagyok, nagyon nem szeretem az embereket, még a saját családtagjaimmal sem szeretek beszélni, nem is nagyon szoktam. De azt vettem észre, hogy ha nem egyedül vagyok itthon, akkor feszült vagyok, meg alig merek valamit csinálni.

Nagyon nagy álmom hogy egyedül lakjak egy ilyen kicsi garzon lakásban. Mosni, főzni meg takarítani amúgy is én szoktam magamra, tehát ezzel bajom nem lenne.

De az a baj hogy még csak végzős vagyok gimnáziumban, de utána akarok valami szakmát is mielőtt elkezdek dolgozni, de az még több év lesz :(( Hogyan tudnék minél hamarabb egyedül élni? A nővérem 2017-ben érettségizett de még mindig itthon lakik, pedig nem tanult tovább, nem szeretnék az ő sorsára jutni.

2021. dec. 17. 22:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is külön szeretnék élni, elegem van a családból....munka nélkül sehogy nem fog menni. Amikor volt rá pénzem nem mentem el, már nagyon bánom.
2021. dec. 17. 22:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem vagyok egyedül úgy látom... Mindig akkor akarnak csinálni valamit, amikor hallják hogy kimentem a szobámból. Elmegyek pl vc-re, jön oszt majdnem benyit. Nincs itthon semmi jó kaja, kitalálom hogy csinálok magamnak v.mit, erre tesóm pont akkor jön a konyhába fél napig kenni egy vajaskenyeret... A kedvencem az, mikor elmegy vc-re, majd kézmosás nélkül irány nyitogatni a hűtőajtót...
2021. dec. 17. 22:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Nekem a kedvencem mikor a nővérem 2 óráig ül a kádban és telefonozik, főleg mikor mennék valahova és készülődnék..
2021. dec. 17. 22:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, azt nekem a húgom szokta... Eddig 2 és fél óra a rekordja...
2021. dec. 18. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!