Mit tegyek, ha minél előbb egyedül akarok lakni?
Mentális beteg vagyok, nagyon nem szeretem az embereket, még a saját családtagjaimmal sem szeretek beszélni, nem is nagyon szoktam. De azt vettem észre, hogy ha nem egyedül vagyok itthon, akkor feszült vagyok, meg alig merek valamit csinálni.
Nagyon nagy álmom hogy egyedül lakjak egy ilyen kicsi garzon lakásban. Mosni, főzni meg takarítani amúgy is én szoktam magamra, tehát ezzel bajom nem lenne.
De az a baj hogy még csak végzős vagyok gimnáziumban, de utána akarok valami szakmát is mielőtt elkezdek dolgozni, de az még több év lesz :(( Hogyan tudnék minél hamarabb egyedül élni? A nővérem 2017-ben érettségizett de még mindig itthon lakik, pedig nem tanult tovább, nem szeretnék az ő sorsára jutni.
Diákmunka nem opció?
Tescoba szerintem simán felvesznek árufeltöltőnek.
Ha felvesznek eltudod rakni félre a pénzed amíg otthon vagy és ha érettségiztél abból a pénzből kibérelsz egy lakást. Szakma tanulás közben is diákmunkázhatsz.
4. Arról nem én tehetek, hogy nem tudod értelmezni amit olvasol.
Én sehol nem láttam olyat, hogy vásárolni akar lakást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!