A felső szomszéd mit csinál, amikor "golyót gurít"?
Figyelt kérdés
Akárhol éltem, akárkivel beszéltem, mindenki beszámol erről a jelenségről. Mindenki úgy írja le, mintha golyó gurítás lenne.
Mi lehet ez a zaj?
2021. dec. 16. 12:37
33/49 anonim válasza:
Zseniális kérdés, én is az értetlenek táborát erősítem. Hallok ilyet, és marhára érdekel, mi a túró lehet. A fent említett súlyzó elég jónak tűnik, azt simán leejthetik a földre pár centi magasról, és tovagurulhat 1-2 métert. Némileg ellene van, hogy ez alapján a magyarok nagyon fittek lennének, de ha kimegyünk az utcára, inkább az emberek gurulnak, és nem a súlyzójuk otthon:)
34/49 anonim válasza:
Anál golyó kispriccelésnél kicsuszik.
35/49 anonim válasza:
33# nem kell fittnek lenni. Csak karbantartja magat. Legyen ereje pl.
36/49 anonim válasza:
Magyarországon reálisabb: részeg szomszéd dől, borul, gurul.
37/49 anonim válasza:
Felettünk egy 80 év körüli félvak nénike lakik a papagájával.
Eddig az eszembe sem jutott, hogy valamelyikőjük nagy titokban súlyzózik.
:)
38/49 anonim válasza:
Asszem, megvan a megfejtés (angol cikk a jelenségről):
(Egyébként én is mindig üveggolyó hangjának képzeltem gyerekként, és lám, ők is ahhoz hasonlítják.)
39/49 anonim válasza:
Köszönöm a fenti cikket, a benne tárgyalt jelenségre nem gondoltam volna.
40/49 anonim válasza:
Szerintem is erdekes cikk volt, nagyon nehez elkepzelni, hogy ez okozhatja ezt a fajta hangot. Durva mennyire kepes egy hang is atalakulni kulonbozo hatasok/kornyezet miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!