Milyen hely a Beregi-Tiszahát, azaz Szabolcs-Szatmár-Bereg megye északkeleti része a Tisza és az országhatár között?
Egyszer, még kisebb koromban voltam ott nyaralni (Beregdarócon), és nagyon tetszett az egész vidék. Most újra eszembe jutott a hely, mert visszanéztem az ott készült képeket, így gondoltam, megkérdezem, hátha ismeri valaki azt a térséget, esetleg odavalósi: milyen ott az élet? Látszólag nagyon szegény és szerény, eldugott, de kedves falvak vannak arrafelé. Csak kíváncsiságból kérdezem, hogy egyáltalán van-e itt valaki onnan.
A teljesség igénye nélkül: Lónya, Tiszakerecseny, Tiszaadony, Tiszavid, Tiszaszalka, Barabás, Tákos, Csaroda, Beregdaróc, Beregsurány, Tarpa, Márokpapi stb. (vásárosnaményi járás).
Köszönöm az eddigi válaszokat, jöhetnek még tapasztalatok!
#2: Ha szabad még egy kérdést: mekkora problémát jelentenek a C-kategóriás emberek azokban a falvakban? Mert ismerek az ország másik részén olyan települést, ahol rengeteg van belőlük, de teljesen jól együtt lehet élni velük. Nem mindegy ám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!