Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Eladjam a frissen vásárolt...

Eladjam a frissen vásárolt lakást?

Figyelt kérdés
A teljes kétségbeesés határán vagyok:eljutottam végre oda, hogy tudtam végre venni a fővárosban lakást, panelt. Amikor megvettem, felettünk nem lakott senki,a tulaj ki szokta adni a lakását, mint megtudtam a közös képviselőtől. Felújítottuk a családommal, egy kis igazi ékszerdoboz lett. De ameddig zajlottak a munkálatok, a fenti kiadta a lakást egy román családnak, akik élhetetlenek. Nemrég költöztem be, de minden este a sírás kerülget:nappal csend van, de hazaérek a munkából és állandó kopácsolás, kiabálás van, mindent hallani, kétnaponta haveri társaság fent, elbődülnek olyanokat, hogy csak lesek, 22:00 előtt nem mennek el. A család és a beszélni nem tudó kisbaba is(!) fent van minimum 23:00-ig - bútortologatás,kiabálás, állandó sikoltozás, dübörgés. Jelenleg csak füldugóval tudok aludni. Az alapzajok (folyamatos repülők, buszok stb) nem zavar, de ettől kikészülök. Próbáltam felmenni, beszélni velük kedvesen, de arra se méltatnak, hogy ajtót nyissanak, hiába csengettem, kopogtam, csak csendben maradnak 20 percre. Most levelet írtam nekik, hátha felfogják, mi bajom. Komolyan fontolóra vettem, hogy eladom a lakást, csak annyi pénz, idő ráment... tv-t most veszek, hátha az kicsit elnyomja, de állandóan azt se tudom bömböltetni, vagy zenét hallgatni. És ha elköltözöm, ki tudja lesz-e jobb... lutri.

2021. dec. 13. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

23ig elcsendesülnek?? Amikor becsöngetsz 20 percog csönd van??

Te hülye vagy. Neked arany életed van.

Majd ha reggel 9ig üvöltenek ők is és a zene is, és amikor felmész, akkor késsel jönnek ki és megtámadnak, majd akkor megtudod mit jelent a rossz szomszéd.

2021. dec. 13. 19:55
 12/13 anonim válasza:
37%
Szánalmas ahogy az #1 és 3# egymással elbeszélget: több kommenten át önigazolva és egymást felpontozva. A 4# ellen, aki pozitív tanácsokat próbált adni, meg összefognak és lepontozzák. Na ez a tipikus magyar mentalitás, ha ti megszívtátok akkor dögöljön meg mindenki más is, nem igaz? Gratulálok hozzá, igazi utolsó rosszndulatú lúzerek lehettek, és bizonyára megérdemlitek ami veletek történt. Na további jó siránkozást.
2021. dec. 13. 20:19
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én egyszer hívtam rendőrt (utólag kiderült, hogy még rajtam kívül 4 lakás telefonált)… kijött a csávó rendőr haverja, a csávó seggrészegen üvölttette a zenét, rendőr megkérte, hogy kapcsolja le, rendőr ki a kapun, 1 perc múlva újra zenebona, rendőr vissza és bevitte a havert, mert még neki állt feljebb
2021. dec. 14. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!