Kinek van ebben igaza?
Ha nem lehet vele normálisan megbeszélni,akkor én költöznék.
A főbérlő sem fog vele tudni mit kezdeni,max egyszer szól neki aztán rátok hagyja,hogy oldjátok meg.
Egyébként a füldugó egy hasznos megoldás lehetne még.
Abban igaza van,hogy ott azt csinál,amit "akar"
De mivel ez téged is megillet ezért a pihenéshez neked is ugyanúgy jogod van.
Gondolom ő sem azt a zenét akarja hallgatni a saját vackában,amit te a te részeden hallgatsz.
#15-ös
Teljesen egyetértek veled, és én végig normális hangnemben meg kulturáltan beszéltem vele, de igazából már az elején reménytelen volt, mikor egy teljesen normálisan megfogalmazott kérésem után is bunkón válaszolt, hogy biztos alvási problémáim vannak. De egy tanulságom van belőle, hogy legközelebb még ennyi időt se fogok pazarolni normális megbeszélésre, ha a másik fél idióta és nem vevő rá.
Leírás alapján éppen ő az, aki azt képzeli körülötte forog a világ és neki aztán senkire sem kell tekintettel lennie. Tipikus HP.
Az emberek többsége hajnalban bizony alszik, illik ilyenkor nem zajongani. Nem is értem mi a búbánatért kel hajnali 2-kor pakolni?! Alattatok/Fölöttetek nem laknak amúgy? Oda nem hallatszik fel, amit művel minden hajnalban? Nálunk a felettünk lakó idióta p*icsa rendezgette folyamatosan a szobát hajnalok hajnalán, nem egyszer keltünk csattanásra meg puffanás rá. Első dolgunk volt felmenni és szólni, hogy ezt ő sem gondolhatta komolyan és legyen kedves tekintettel lenni arra, hogy mások is laknak körülötte.
Amúgy ha ekkora b*unkó és kb még neki áll feljebb, én is biztos bosszút állnék és mikor tudom, hogy alszik (akarom mondani aludna), minden létező módon azon lennék, hogy felébresszem. “Véletlen” bekapcsolnám a zenét, véletlen pont a fal mellett lenne sürgős pakolnivalóm stb. Érezze már egy kicsit ő is a törődést. Meglátjuk mennyire élvezné, amikor őt ébresztik fel rendszeresen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!