Külföldre akarok menni, állandóan ez jár a fejembem, korábban voltam már, de visszajöttem 2,5 év után, most máshova mennék, menjek?
Hova akarsz menni?
Milyen nyelvtudás van?
Milyen szakmai végzettséged van?
nyelvtudás, pénz, van? ha igen akkor menjél.
(szavazni kire, kedves ötös? a másik fehér keresztény fszra a szektájával meg a húsz gyerekével, hogy leváltsa a jelenleg regnáló fehér keresztény szektás stb. fszt? igen, átpakolja majd a saját zsebébe az orbán-vagyont, ha nyer, az biztos, és kb ennyi a programja, a maradék idejét nem hiszem, hogy azzal töltené, hogy visszahozza magyarországra azokat, akiknek menniük kellett)
Angliában voltam, most az USA-ba mennék. Ott nagyon nem jött be az időjárás,nem tudtam volna leélni ott egy életet de egyébként más dolgok nagyon is bejöttek.
Látom hogy itt semmi változás nem lesz nagyon, jó persze szavazzak a másik bandára, de ettől még nem fog megváltozni alapjaiban semmi, sőt lehet rosszabb lesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!