Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Budapest vagy Salgótarján...

Budapest vagy Salgótarján közbiztonsága rosszabb/melyik veszélyesebb a kettő közül?

Figyelt kérdés

2021. nov. 21. 16:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Azért lettél lepontozva, mert nem a kérdésre válaszoltál. A kérdés fogalmazásakor is tisztában voltam azzal, hogy a kettőt nehéz lenne összehasonlítani, hiszen a főváros népessége vidékiekkel és turistákkal együtt milliós értéket mutat, ellenben Salgótarján mint megyeszékhely még talán a 75-100 ezret sem éri el populáció tekintetében. Nyilván ahol sokkal nagyobb a népesség, ott nagyobb a bűnözés. Salgótarján híres arról, hogy egy nagyon rossz/lepukkant hely, ahol kisebbség a többség népesség szempontjából. Esetleg átfogalmazhatom a kérdést arra, hogy Budapest mely része ér fel a tarjáni színvonallal vagy van jóval azalatt. Hova sorolnád akkor Tarjánt?
2021. nov. 22. 01:22
 12/15 anonim ***** válasza:
64%
Szerintem mostanában Budapest legrosszabb környékei is élhetőbbek, mint Salgótarján 90%-a, de ez csak az én véleményem. Megy a dzsentrifikáció erősen, a hírhedt nyócker sem életveszély már, mint 15-20 éve. A problémásabb egyének így pedig kiszorultak nagyrészt a déli/délkeleti agglomerációs településekre, illetve Dél-Pestre (20,21,23. kerület többnyire).
2021. nov. 22. 13:20
 13/15 anonim ***** válasza:
39%

"Salgótarján mint megyeszékhely még talán a 75-100 ezret sem éri el populáció tekintetében."

Salgótarján egy 30-35 ezres város, de ha erre nem veszed a fáradtságot, hogy utána járj, akkor mit számít mennyire biztonságos... :D

2021. nov. 22. 16:14
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

Budapest és vonzáskörzeténél már csak Miskolc és vonzáskörzete lehet veszélyesebb. Salgótarjánnak már annyira megcsappant a

népessége, hogy hétvégén délután már embert is alig látni a városban. Ezzel szemben Budapesten állandóan hömpölyögnek. Alapból a sok csöves akiknek már elmentek otthonról, megbolondultak.

Meg ugye a sok külföldi, bulinegyedek, fesztiválok amik a drogosok és alkeszek mekkája.

Több hiperpigmentáltak lakta putris települések. Már a Stadionoktól sem kell messzire menni, hogy ilyet találjon az ember.

A balhék nagyrésze is amiről cikkeznek Budapest környékéről szól.

Lehet, hogy épp van pár viszonylag jó része, de sokkal több a nem jó.

Az ország háromnegyede, boldog-boldogtalan már Pest-megyében lakik így a legtöbb cirkusz általában ott is van.

Az igaz, hogy Salgótarján is iszonyatosan le van romolva minden szempontból. Több a "furcsa" ember, túl sok a barna ember, elzüllött kisebbségiek beállva, maffiózók, trógerek, de még így sem hiszem, hogy vetekszik Budapesttel. Van pár lepukkant hely, kocsma, rosszabb hírű részek, bár az egész város gyatra, de még abban a viszonylatban is van néhány hírhedt utca, de ettől függetlenül inkább azt mondanám, hogy Budapest gázabb részeinek egy szeletkéi ezek a helyek.

Kisebb területen látni sok rosszabb arcú személyt mivel kisebb területű város Budapestnél, így jobban feltűnik a "latinos beütés, míg a fővárosban jobban elvegyülnek.

2021. nov. 22. 20:23
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

De egyébként akkortájt kezdett el így romlani a színvonala Salgótarjánnak mikor jó pár éve elkezdtek Ózdról meg nem tudom még honnan betelepíteni a kisebbséget mert különben nem lett volna meg a város lélekszáma és elvesztítette volna a megyeszékhely címét. Legalábbis én így hallottam. Balassagyarmatot akarták kinevezni de ez aztán nem történt meg valami miatt mégsem.

Sem Budapest sem Salgótarján nem túl jó hely már más más okokból szerintem.

2021. nov. 22. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!