Budapest vagy Salgótarján közbiztonsága rosszabb/melyik veszélyesebb a kettő közül?
Figyelt kérdés
2021. nov. 21. 16:49
1/15 anonim válasza:
Melyik Budapest? Hős utcai Budapest vagy a Rózsadombi Budapest?
2/15 A kérdező kommentje:
Magyarország fővárosára céloztam.
2021. nov. 21. 17:13
3/15 anonim válasza:
Melyik fővárosra? Hős utcai fővárosra vagy a Rózsadombi fővárosra?
4/15 A kérdező kommentje:
Egy főváros van. Budapest.
2021. nov. 21. 17:17
5/15 anonim válasza:
És melyik Budapest? Hős utcai Budapest vagy a Rózsadombi Budapest?
6/15 A kérdező kommentje:
Mindkettő együttvéve.
2021. nov. 21. 17:24
8/15 anonim válasza:
Le lehet pontozni, ettől még nem lesz értelme a kérdésnek.
Tekintve hogy Budapest egy 500+ km2-en elterülő közel 2 miliós nagyváros, ahol nem mindegy hogy hol laksz, mert ahány utca annyi féle, vannak jobb, rosszabb részek, nem mindegy, hogy villa épületben élsz a 12. kerületben vagy a cigányok között Kőbánya alsónál.
Még Salgótarján sem egységes biztonsági szempontból, nem hogy Budapest.
9/15 anonim válasza:
Budapest egyértelműen. Én éltem mind a két helyen.
10/15 anonim válasza:
Salgótarján szerintem már majdhogynem egységes biztonság szempontjából, kivétel ez alól pl: a Zöld fa meg az Acélgyári út, de egyébként sajnos olyan lényeges különbségek már nem nagyon vannak, régebben jobban voltak.
Meg ugye Budapesten jóval többen is élnek, így alapból nagyobb az esély a veszélyre, és hát a jobb helyek aránya is kisebb a rosszakéhoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!