Fejér megye Velencei-tótól délre eső része milyen? Következő települések érdekelnek elsősorban: Besnyő, Iváncsa, Szabadegyháza, Sárosd, Nagylók, Sáregres!
"Jók a programok, csak sok a cigány."
Egyébként hol nem?
Én speciel, alig tudok egy két várost ahol szinte minimális.
Pl: Várpalota, vagy Veszprém talán még Esztergom.
Az ország keleti fele már rég elesett akár város akár falu, de egész Somogy, Zala meg Baranya megye is.
Egyébként kérdező, én azt mondom bemész a helyi Óvodába, vagy csak benézel a kerítésen ha kint vannak a gyerekek.
Egyből képben leszel.
Várpalotán sok a roma.
Illetve az általad felsorolt településeken is, főleg Iváncsán.
Tegnap voltam Nagylókon kirándulni. Vasútról megyek be a faluba, az egyik előttem levő telken a kutya nagyon ugatott engem, ezért a járdáról az úttestre mentem. Kicsit tovább sétálva a kutya ránehezkedett a kerítésre, ami félig lehajlott és majdnem' kiszökött a kutya.
Később pedig a tanösvényen egy kiszökött akita nekem rontott, kész szerencse, hogy nem harapott meg míg a gazdájának feltűnt merre kóborolt el az ebe és elhajtotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!