Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ezt most miért csinálja, mit...

Ezt most miért csinálja, mit gondol?

Figyelt kérdés
Pár házzal arrabb lakik egy pasi és a kislánya... Én már több mint 10 éve (ő kB fel éve, éve) Lényeg a lényeg, nekem nem is tűnt fel, hogy ők is itt laknak (új lakok) csak a nyár folyamán, mivel többet tudtam a kutyám al foglalkozni, jönni-menni. Mivel ezen a részen 'ismerjük egymast' mármint kutyasok, le szoktunk alni néha beszélgetni, vagy csak pár szót váltani. Volt, hogy az egyik szomszédommal a házunk előtt beszélgettünk este is, és jönnek (pasi-lánya). Konkrétan úgy néz rám sokszor mint aki bántottam volna vagy bunk lettem volna vele vagy nem is tudom. De még egy helló se hangzott el, hogy azt mondjam bunkó voltam vagy be szóltam volna neki valamikor.... Mivel van kutyám így jövök megyek vele (séta) és akarva, akaratlanul ősze futunk.. Na kB vagy nekem jönne, vagy totál át néz rajtam de el fordul vagy képes lenne még ölni a szemeivel... Kezdem már sokszor kellemetlenül érezni magam miatta. Ez a viselkedés mire, minek tudható be? Nem miatta jarkalok le ha még nem tűnt volna fel neki....n29
2021. nov. 16. 12:59
 1/9 A kérdező kommentje:
Elnézést, most látom át írt pár szót.
2021. nov. 16. 13:00
 2/9 A kérdező kommentje:
Ja azt ki hagytam... Nem ám a házuk előtt al meg kocsival, meg véletlen sem, hanem a házam előtti parkoloban(ezt sem értem egyébként) így kénytelen előttem el haladni...
2021. nov. 16. 13:05
 3/9 anonim ***** válasza:
96%

Te is leszólíthatod nyugodtan.

Amúgy lehet nem bunkó csak ilyen az arca.

De ha "bunkó" is miért csinálsz ebből önérzeti kérdést? Az ahogy ő viselkedik az róla szól. De ahogy te reagálsz a viselkedésére az rólad. :)

Kellemes önismeretet

2021. nov. 16. 13:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Le szólítani? Ez hogy jött?
2021. nov. 16. 13:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Én hogy reagálok? Olvasd el még egyszer utána kommentelj mert a kérdéséhez semmi köze amit írtál....
2021. nov. 16. 13:28
 6/9 anonim ***** válasza:
95%

Összefoglalva a helyzetet, annyi a problémád, hogy csúnyán néz rád? Vagy hogy a házad előtt parkol?

Ha érdekel, hogy jóban legyetek, akkor vigyél át neki egy tepsi sütit.

2021. nov. 16. 13:56
 7/9 anonim ***** válasza:
95%

Ugye tudod hogy ennyi információból lehetetlen megmondani, hogy mit gondol?

Válassz az alábbiakból, vagy használd az élénk fantáziád és kreálj újat:

- Hasonlítasz a gyerek anyára, akivel nemrég váltak el

- Nem tetszik neki a sapkád

- Nem gondozod rendesen a kerted, kevés benne a krizantén

- Nemrég vett MOL részvényeket és bukott egy rakás pénzt

- Leterheli a ház felújítása, berendezése

- Nehezen bír a gyerekkel

...

2021. nov. 16. 14:03
 8/9 A kérdező kommentje:
6 nem nem az a problémám, az a problémám, hogy konkrétan úgy néz rám sokszor mintha bántottam volna és esküszöm nem vagyok egy beszari típus de néha rémisztő úgy hogy okot se adtam rá!!! Lehet érzékenyebb vagyok az átlagnál de nem tudom ezt a viselkedést hova tenni....
2021. nov. 16. 14:12
 9/9 anonim ***** válasza:
97%
En mar reg atneznek rajta, es nem latnam a pofajat.
2021. nov. 16. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!