Cigándon sok a Cigány?
Figyelt kérdés
Sikerülne barnőmel olcsó házikót venni. Ezért gonduljuk kiköltöznénk. Miskolcon meg Újhelyen meg tokajba lehetetlenség manasság házat venni#Lkahely, lakály, kataly #Cigány Cigánd,
2021. nov. 15. 00:57
21/28 anonim válasza:
Olvastam, hogy Miskolc Tetemvár is olyan, mint Cigánd.
22/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen :D
20 ez durva.
Vagy Vásárosnamény lesz vagy gyűjtögetünk meg valami élhetőbb városra, csak így a strand csajok skubizásáról kell lemondani :D
2021. dec. 11. 12:49
23/28 A kérdező kommentje:
Cigánd akkor ki van zárva
2021. dec. 11. 12:49
24/28 anonim válasza:
Hu de sötét vagy , nem emelnéd ott a színvonalat az biztos
25/28 anonim válasza:
#21 Tetemvár lepusztult és csóró, de nem veszélyes. Állandóan napirenden van az eltakarítása, csak sose kerül rá sor. Ami Miskolcon gázos, az Lyukó.
26/28 A kérdező kommentje:
24!
Ahogy Te sem emeled a színvonalat itt, ezzel a válaszoddal! :D
2021. dec. 11. 19:03
27/28 anonim válasza:
Cigánd egy török főúrról kapta a nevét még az 1200-1300-as években. Akkoriban az a népcsoport amelyikkel ti azonosítjátok a nevét, még nem is érkezett Európába…
28/28 anonim válasza:
Még nem voltam a városban, viszont megnéztem az önkormányzat városfejlesztési stratégiáját és ott 3 nagyobb szegregátumot is megjelölnek (Gődény, Pap-tag, Újfalu), amik szinte a város egész területét magában foglalják, sőt a Google térképen is lecsekkoltam és sok lelakott, cigánysor jellegű utca van Cigándon.
Bár egész szép környék lenne, gondolom a fentebb említett ok miatt az ingatlanárak sem lehetnek olyan magasak, de én nem merném bevállalni. Nagy a munkanélküliség, illetve biztos sok fura alak mászkál arrafelé.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!