Cigándon sok a Cigány?
Ezt értesd meg majd az asszonnyal! Nehéz lesz (tapasztalat) :D
De hogy a kérdésre is válaszoljak, én mellőzném a települést, teli van velük sajnos.
Uhjhhjjj köszönöm ! Kornyeken más hely, ahol van strand és tudom stírölni a csajokat?
Nyugi az asszon dolgozik 😂
"Kornyeken más hely, ahol van strand és tudom stírölni a csajokat?"
Vásárosnamény.
Valóban azért Cigánd a neve. A 70-es években a rendőrök sem mertek bemenni, csak erősítéssel. A legalja, legsötétebbek éltek ott akkor.
A vonatállomáson átszálltunk a kis 100 éves vicinálisra, ahol a kocsiban kályhában fűtöttek!
Révleányvárra tartottunk. Hárman voltunk magyarok, s egy falka cigány. Ittak,
énekeltek. Két nő felugrott, és egymásnak estek. Tépték egymás haját. Kimentünk a peronra, mert rendszerint ilyenkor falkában esnek a magyaroknak. Hála Istennek, megérkeztünk Cigándra, s mind leszállt. Akkor mesélte, aki itt született, nőtt fel Révleányváron, hogy ott magyar nem marad meg, be se mehet, a rendőrök is félnek. Mint most a muszlim no go negyedek Nyugat-Európában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!