Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Nagykanizsa milyen hely?...

Nagykanizsa milyen hely? Érdemes odaköltözni?

Figyelt kérdés

2021. nov. 8. 15:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
23%
Kedvenc városom
2021. nov. 11. 21:54
 12/13 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem költözz németbe.
2021. nov. 17. 07:29
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

10-es, nem csak te vagy negatív :D

Pontosabban nem negatív vagy, hanem tényszerű :D

Komolyan én se értem az előző hozzászólásokat :D Szerintem hogy ez milyen jó hely, azt mond azok írják, akik még életükbe nem laktak ezen a környéken, mert ha laktak volna, akkor tutira nem ezt mondanák! :)

Igen, Kanizsa baromi jó hely, annak akinek az ambíciói a betanított gyári sorig terjednek, annak a kánai mennyegző :D

Kvalifikáltabb munkák közül még talán a műszaki terület ami még megy és lehetőség azért akad-akad, de minden más normálisabb végzettségűnek való ambíciózusabb munka, pl. egy középfokú vagy bármilyen gazdasági területű, adminisztrációs munka meg kb a nullával egyenlő esélylehetőségileg kapni!

Mindenhova csak a kis protekciós fiatal nyafka lánykák kerülnek be meg mindenhova erős hátszél!

Attól függ mi céllal, milyen végzettséggel milyen jellegű munkára jönnél:

Albérletek 60-70 ezer körül mennek, a munkákra betanított munkákra a legtöbb helyen 130-150 ezer körül fizetnek nettóba, ha találni is valami irodai-normális munkát, arra se fizetnek a garantált bérminimumnál többet itt sehol. Ennek megfelelően mérlegelj, és ajánlok szét nézni más területeken is, nem mondom hogy ne, de mindenképp nézz meg más területeket is, és az alapján dönts hogy Kanizsa megérné-e vagy nem

A város épül és szépül, meg szép környék meg vannak beruházás részhez meg... Na ezeket a beruházásokat meg szépüléseket inább hagyjuk :)

Igen, abba nem vitatkozom, hogy a környéket az utóbbi 6-7 évbe szebbé teték, a teljes Fő út felújítás, a komplett Erzsébet tér-megújulás, az Ady sétálóutca kialakítás, és persze az Eötvös tér teljes felújítása... IGen, szépnek szép. De szerintem egy átlag embernek pont nem ez az érdeke.. Ezek a beruházások max a környékbeli építőipari cégeknek meg azok alkalmazottainak adtak lehetőséget a felújítás idejére. Egy átlag kanizsai polgárt meg aki dolgozni akar és meló nélküli de nem kap ebbe az átok városba munkát, szerintem pont nem az lesz az elsődleges hogy milyen térkövön tapos, vagy pedig egy sima aszfalton.Lenne munkám, aminek a szakmáért becsülettel megtanultam, amiért megdolgoztam, amibe erőt energiát pénzt fektettem, valószínű a sima aszfalton is el sétálnék, és nem az érdekelne hogy térköves-e a tér vagy nem. Ettől hogy a tereket meg újították, Kanizsán még nem lett több normális munkalehetőség!

2021. nov. 17. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!