Hogyan közöljem finoman a szomszéddal, hogy nincs időnk/erőnk/kedvünk pesztrálni?
Én és a húgom egy házban lakunk. Nem szeretjük a gyerekeket, egyikőnk se akar. A felelősség, hogy bármikor elővehetnek és börtönbe kerülsz ezt én nem vállalom.
Kedves szomszédok, kölcsönösen szeretjük egymást DE! Amikor megmutatják a kis lurkót, nem mondhatjuk, hogy jaj ne menj innen! Alapvetően ritkán elvállanánk, ha be kell segíteni sos de az hogy csak úgy átadják hogy ők végre dolgozhassanak otthon kicsit.
Az a baj, hogy heti 40 óra munka mellett szeretnénk időt szakítani másra is, ráadásul a munkakörünk olyan, hogy eléggé elfáradunk napközben, és utána már nem a szomszéd gyerekére szeretném az időt szánnni.
Heti 2x adják át úgy fél-1 órára.
Nem vagy köteles.
Az életed úgy működik, ahogy akarod.
Ha nem akarsz szomszéddal foglalkozni, szépen mondod nemet és kész.
Nem, nem barátkozom velük, köszönünk, kedvesek vagyunk egymással. Még azt is megbeszéljük ha pl valaki éppen cipekedik és mit vett, jó-e stb. De nem kérünk egymástól szívességet. Pláne nem traktáljuk egymásra a nem létező gyerekünket.
Ha megharagszik, mert nem játszod hetente az ingyen bébiszittert, akkor jobb is ha megharagszik és nem szól hozzád többet
Hát mi nem barátkozunk a szomszédokkal. Valahogy engem nem érdekel kik a szomszédaim, örülök, ha nem látom és hallok senkit, bár sajnos az ritka.
Nem azért lakunk szomszédokkal, mert akarunk, hanem mert erre van csak pénz, házra nincs.
Bár, ha normálisok a szomszédok, meg ők akarnának ismerkedni az más, de magamtól nem érdekelnek.
Egyébként ez tényleg durva, iylet még sose hallottam. Állandóan vigyáztok a szomszéd ygerekékre, úgy hogy nem is akarjátok? Nem is értem...
Egyszeráen csak annyi, hogy bocs, de nem.
Soha tobbet ne nyiss ajtot a szomszednak. Pofatlanok.
Fuggonyozd le az ajtot vastag atlatszatlannal es kosd ki a csengot!!! Ez nalunk is bevalt.
Jajjj, ne, mar itt is megjelent a kozepazsiai kutyas valaszolo! Nem mindenre egy bazi nagy kutya a megoldas! Fhu..
Amugy igaz, ti hagyjatok magatokat kihasznalni, a szomszedaitok meg eleg taplo parasztok. En kirohognem, ha megharagudna emiatt ram es kozolnem vele, hogy nem en szultem, nem az en felelossegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!